Ana SayfaMagazinMeghan Markle ile Eski Dostu Jessica Mulroney’nin Arası Kızışıyor!

Meghan Markle ile Eski Dostu Jessica Mulroney’nin Arası Kızışıyor!

Eski sıkı dostların en kötü düşmanlara dönüşebileceğini hepimiz biliyoruz. Meghan Markle da bunu eski dostu Jessica Mulroney ile zor yoldan öğrenecek gibi gözüküyor.

Daily Mail'de yer alan bir habere göre; Markle'ın eski en iyi arkadaşı Jessica Mulroney'nin Düşes'in onunla konuşmaması ve arkadaşı tarafından terk edilmiş hissetmesi nedeniyle "yıkılmış" olduğu söyleniyor. 

Markle için daha da kötüsü; Mulroney arkadaşıyla Kanada'da birlikte geçirdikleri zaman hakkında bir kitap yazmayı düşünüyor. Markle; TV dizisi "Suits"i çekerken Kanada’da yaşıyordu. 

İkilinin arası "White Privilege Scandal" (Beyaz Ayrıcalık Skandalı) sonrası bozuldmuştu. (Mulroney'in siyahi sosyal medya influencerı Sasha Exeter'a gönderdiği tehdit ve kariyerini mahvetmeye söz verdiği mesajlar ortaya çıkmıştı.) 

Bu olay sonrasında Exeter herkesi kendisine destek olmaya çağırmıştı.

Ortak görüşe göre bu olay Markle için son damla oldu. Ayrıca konuşulanlara göre Markle uzun süredir Mulroney'in kendisinin dostu ve stilisti olarak kraliyet konumundan yararlandığını düşünüyordu. 

Daily Mail'e konuşan kaynaklar, Mulroney'nin umutsuzca Markle'a tekrar ulaşmaya çalıştığını ve hatta "yakın çevresine tekrar kabul edilme olasılığının düşük olduğu konusunda uyarıldığını" söylüyor.  

Bir kaynak ise şöyle bir açıklamada bulundu: "Arkadaşları (Mulroney), Meghan'dan haber beklememesini söylediler çünkü o biriyle bağını kestiğinde, tıpkı ailesiyle olduğu gibi, bu işi ebediyen yapıyor.” 

Daily Mail'in verdiği habere göre, Mulroney şu anda "Meghan hakkında her şeyi anlatan bir kitap yazmayı düşünüyor çünkü kaybedecek bir şeyi yok." 

Los Angeles'taki kaynaklar ise Markle'ın artık Oprah Winfrey, Tyler Perry ve Obama ile çevrili ortamından memnun olduğunu söylüyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI