Ana SayfaGüzellikModa Haftası Radarından 2021 Yazının Öne Çıkacak Makyaj Görünümleri

Moda Haftası Radarından 2021 Yazının Öne Çıkacak Makyaj Görünümleri

Erdem İlkbahar/ Yaz 2021 defilesinden makyaj görünümü

Erdem podyumunda romantizmin doruğundaki kıyafetler, adeta utangaç bir aşığı anımsatan kırmızı yanaklarla taçlandırıldı. Nötr tondaki neredeyse makyajsızmış gibi görünen cilde, yanak ve elmacık kemiklerinde pembe allık uygulaması yapıldı.

N ° 21 İlkbahar/ Yaz 2021 defilesinden makyaj görünümü

Makyaj artisti Patrick Glatthaar, modelleri sağlıklı bir ışıltıyla donattı. Özenle hafif taranmış kirpiklere, göz pınarlarına uygulanmış gümüş gölgeler eşlik etti.

Chanel İlkbahar/ Yaz 2021 defilesinden makyaj görünümü

Chanel defilesinde kömür yoğunluğundaki siyah gözler ve tamamen nötr cilt, taranmış kaşlar ve rengi öne çıkarılmış dudaklarla tamamlandı.

Valentino İlkbahar/ Yaz 2021 defilesinden makyaj görünümü

Makyaj sanatçısı Pat McGrath bu kez yenilikçi sanatını Valentino modelleri üzerinde gösteriyor. Gözlerin yanında hafif yukarı doğru uzanan üç siyah eyeliner çizgisi ve pembe allığın buluşması fütüristik bir etki yaratıyor.

Christian Dior İlkbahar/ Yaz 2021 defilesinden makyaj görünümü
 

Dior defilesinde makyaj artisti Peter Phillips, modellerin gözlerini yoğun siyah kalemle çevrelemeyi tercih etti. Tamamen mat görünen cilde yaptığı bu dokunuş fazlasıyla iddialı.

Balmain İlkbahar/ Yaz 2021 defilesinden makyaj görünümü

Kırmızı dudaklar 2021 bahar ve yazına damga vuracak gibi görünüyor. İster mat, ister parlak… Sadece cilt ve saç tonunuza en uygun kırmızı ruju bulmanız yeterli.

Max Mara İlkbahar/ Yaz 2021 defilesinden makyaj görünümü

Max Mara defilesinde ise koyu kırmızı ıslak görünümlü ruj öne çıkan ve 2021 sezonunda uygulamak için heyecanla beklediğimiz bir görünüme imza attı.

Etam İlkbahar/ Yaz 2021 defilesinden makyaj görünümü

Makyaj sanatçısı Karim Rahman, iç giyimin öne çıkan isimlerinden Etam'ın koleksiyon tanıtımında modellerin gözlerini en derin ve havalı şekilde vurgulamak için glitterlar tercih etti. Parti makyajı için kendinize uyarlayabilirsiniz, ne dersiniz?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI