Ana SayfaDefileMurat Aytulum Sonbahar/Kış 2021-22 Koleksiyonu: Self Discipline

Murat Aytulum Sonbahar/Kış 2021-22 Koleksiyonu: Self Discipline

Tasarımcı Murat Aytulum’un 30 çok özel parçadan oluşan vegan ve yıkanabilir koleksiyonu ‘Self Discipline’, Fashion Week Istanbul internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan dijital yayınla izleyicilerle buluştu.

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde  yer alan Pamukkale’de yapılan çok özel çekimlerle izleyici ile buluşan koleksiyon, yüksek deri işçiliği ile yalın bir anlatımın birleşmesi  ile oluşan ‘Kontrol, Denge ve Kusursuzluk’ arayışına göndermeler yapıyor.

Tasarımcı Murat Aytulum, Fashion Week 21/22 ‘Self Discipline’ koleksiyonu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dijitalleşen ve değişen dünyada, başarının kaynağı, çocukluğumuzdan günümüze hayatın her alanında yaşama karşı duruş çizgimizi belirleyen disiplinimizdir. Kişisel disiplin aslında kendimize saygı ile başlayan, yaptığımız işe ve dünyaya saygıya kadar uzanan bir silsilenin ilk manifestosudur. Kontrol, denge ve kusursuzluk arayışı ile oluşturduğum bu özel koleksiyon, bir yandan da ‘vegan deri’ bileşenlerini kullandığım, dünyanın geleceğinin daha az tüketim ile sürdürülebilir kılınacağını anlatmak istediğim öğeler içeriyor. Koleksiyonumu oluştururken kendi çocukluk hikayemden, annem, babam ve tüm anılarımdan ilham aldım.

Pandemi sürecinde toplumsal olarak yaşadığımız süreçlerin, aslında öz disiplin ile oluşan psikolojik gücümüzün artışında ne kadar katkı sağladığınında bir göstergesi olarak önümüze çıkan koleksiyonun müzik direktörlüğünü Gökhan Kırdar üstlendi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI