Ana SayfaYaşamMutlu Bir İlişki İçin 13 Öneri

Mutlu Bir İlişki İçin 13 Öneri

Yıllar sonra ilişkinizi hangi noktada görmek istediğinizi bilmeniz önemlidir. İlişkinizi oraya doğru evirmek için kollarınızı sıvayın ve yapmanız gerekenleri sırasıyla yapın.

İlişkilerde romantizm anlayışı karşılıklı olarak değişebiliyor. Siz ve partnerinizin birbirinizden beklentileri nedir? Bu beklentileri karşılıklı olarak anlamak gerekir. Böylece birbirinizi ve ilişkinizi tatmin edebilirsiniz.

Partnerinizle 7/24 vakit geçirmek yerine, birbirinize nefes alabileceğiniz alanlar tanımanız önemlidir. Sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz şeyleri yapmak için kendinize vakit ayırın. İlgi duyduğunuz şeyleri yapmak sizi mutlu edecektir. Bu mutluluk ilişkinize de yansıyacaktır, merak etmeyin.

Birini gerçek anlamda duymanın büyük bir öneme sahip olduğunu biliyor muydunuz? Herkes anlaşılmak ve dinlenilmek ister. Tartışmalarınızı haklı haksız döngüsüne sokmaktan kaçının. Birbirinizi dinleyin ve anlamaya çalışın.

Partnerinize ilgi alanları, hobi ve iş yaşamıyla ilgi sorular yöneltin. Bu kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaktır.

Partnerinizin geçmişte veya şu an yaşadığı sorunlarla ilgilenmeye çalışın. Onun her zaman yanında olacağınızı ve her zaman seveceğinizi sözlü ve sözsüz bir şekilde hissettirmeye çalışın.

Partnerinizle birlikte yeni şeyler denemekten çekinmeyin. Belki yamaç paraşütü, bungee jumping veya serbest dalış gibi spor çeşitlerini deneyebilirsiniz.

Yeni kitapların, filmlerin veya müziklerin keşfini yapın. Hem verimli vakit geçirmiş olacaksınız hem de birlikte öğrenmenin keyfini süreceksiniz.

İlişkinizde pürüzler muhakkak yaşanacaktır. Zorlukları aşmak için çaba sarf edin ve ısrarcı olun.

Birbirinize olan güveninizi kaybetmemeye çalışın. Partnerinizin hoşlanmayacağı bir şeyi yapıyorsanız bile bunu gizlemeyin. Unutmayın ki ilişkinin temelini güven oluşturur.

Geçmişe takılı kalmayın. Eski defterleri tekrar tekrar açıp hem kendinizi hem de partnerinizi yıpratmayın.

İlişkilerde beklentiler önemlidir. Partnerinize ne istediğinizi açıkça söyleyin; onun kendiliğinden anlamasını bekleyerek süreci zorlaştırmayın.

Sizinle birlikte olduğu için, bu mutluluğu paylaştığı için, her an sizi desteklediği için teşekkür etmekten çekinmeyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI