Ana SayfaSağlıkNeden Bu Yazıyı Okumuyorsunuz?

Neden Bu Yazıyı Okumuyorsunuz?

Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey ve Virgin Group’un kurucusu Richard Branson gibi başarılı isimler sabah altıda kalkıp sağlıklı bir kahvaltının ve sporun tadını çıkardıklarını bir röportajda belirtmişlerdi. Siz de Jack ve Virgin gibi sabahın eşsiz anlarının tadını çıkarın. Gece uykunuzu iyi aldığınız sürece erken kalkmak bir işkence olmaktan çıkıp gününüzü daha verimli geçirmenizi sağlayacak.

Hayır demeyi öğrenmek bu hayattaki en önemli şey. Siz hayır demediğiniz sürece insanlar size çılgınca isteklerini yaptırabilir ve bu sizi kötü duruma sokabilir. Hayır demeye kalktığınız anda karşınızdaki kişi sizi suçlayabilir ve kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Buna izin vermeyin. Siz kendi kararlarınızı kendiniz verebilirsiniz ve her şeye evet demek zorunda değilsiniz. Sizi üzen, zor duruma sokan her şeye kocaman bir hayır demenizin tam da sırası. 

Çoğumuz bardağın hep boş tarafına odaklanırız ve sahip olduğumuz güzel şeyleri göremeyiz. Bardağın boş tarafına odaklandıkça sahip olduğumuz eşsiz şeyler de elimizden bir bir kayıp gider. İşte tam da bu yüzden sahip olduklarımıza odaklanmalıyız. Hayatın size verdiği hediyeleri şükrederek kabul ederseniz yaşam sizi güzel sürprizleriyle şaşırtır.

Her şeye rağmen neden gülümsemeyi denemiyorsunuz? Demesi kolay diyebilirsiniz ama hayat tüm güzellikleriyle devam ediyor. Bir şey sürekli iyi gitmediği gibi sürekli kötü de gidemez. Sizi üzen şeylerin aslında o kadar kötü olmadığını, bunun da bir deneyim olduğunu, geride kaldığını kendinize hatırlatın ve her şeye inat yüzünüzden gülümsemeyi eksiltmeyin. Siz gülümseyin ki hayat da size gülümsesin.

İnanın nasıl bir dönemden geçiyorsunuz bilmiyorum ama eminim ki her şey siz mutluluğu seçtikten sonra yoluna girecek. Unutmayın mutluluk bir seçim. Yağmur yağarken dans edip eğlenebilirsiniz ya da durmadan şikayet edip yüzünüzü asabilirsiniz. Bu sizin seçiminiz. Hayatın birkaç kişiden ya da şeyden ibaret olmadığını,gezilecek, görülecek ve öğrenilecek çok şey olduğunu unutmayın. Kocaman bir dünya sizin onu keşfetmenizi bekliyor. Mutsuzluğu uçak moduna alın ve hayatın tadını çıkarın:)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI