Ana SayfaYaşamOcak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

 Ocak başından itibaren yeniliklerinizi planlayabilir, bekleyen her konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. Çalışkanlığınızla göze girebilirseniz ekstra gelir kazanma ihtimaliniz yüksek. Özellikle ay ortasında. Ve yeni sorumluluklar almaya hazırsanız yeni bir teklifle kariyerinizde büyük bir aşama kaydedebilirsiniz. Öte yandan şöhret yolu ay sonunda tutulmayla birlikte açılıyor. Değerlendirmelisiniz.

İç dünyanızdaki bekleme ve erteleme eğilimi yeni yılla birlikte bitiyor ve yeniden harekete geçiyorsunuz. Eğitim veya ticaret alanında köklü değişiklikler size iyi gelecek ve ay ortasında rahatlayacaksınız. Yeniay yeni bir yurt dışı seyahatini çağrıştırıyor. Ay sonunda evinizin satışlı veya yeni bir kiracı bulmak gibi arayışlar son bulacak.

İdeallerinize ulaşmak ve sıradışı gruplarla iletişimde olup biraz daha sosyalleşmek için ayın başından itibaren fırsatları değerlendireceksiniz. İş alanında ortaya çıkan şans kısa zamanda büyük paralara dönüşecek ve köklü değişiklikler yapabileceksiniz. Ay ortasında ek gelir kazanma fırsatını mutlaka değerlendirin. Şanslı bir başlangıç yapabileceksiniz. Ay sonundaki tutulma şöhrete giden basamakları bir anda tırmanmanızı sağlayacak. Kitap yazmak için iyi bir evre.

Kariyerinizle ilgili durağanlık ayın ilk haftasında sona erecek ve aksiyon alacaksınız. Ay ortasında evlilik ya da ortaklık ilişkiniz için bir fırsat doğacak köklü bir değişiklikle yalnızlığa veda edeceksiniz. Yeniay yeni bir yaşam evresi için fırsat niteliğinde. Ve ay tutulması ayın sonuna doğru finansal yaşamınızda aradığınızı bulmanızı sağlayacak.

Kent değiştirmek, medya çalışmalarına başlamak gibi beklentilerinizi ayın ilk günlerinden itibaren gerçekleştirebilirsiniz. Olaylar kendiliğinden gelişecek ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebileceksiniz. Aileniz hem yeniliklerde hem de iş alanında sizi destekleyecek ve ay ortalarında istediğiniz köklü değişikliği yapabileceksiniz. Üstelik iş alanında yenilikler ve yeni başlangıçlarda heyecan verici olacak. Tutulma burcunuzda gerçekleşirken görünüşünüzü değiştirecek, farkındalığınızı yükseltecek.

Ekstra gelirler kazanmayı uzun zamandır istediniz ve beklediyseniz ayın ilk haftasından itibaren ertelenen tüm fırsatlar tekrar karşınıza çıkacak. Yaratıcı projelerinizi ay ortasında sunabilecek ve tanınma şansınızı iyi kullanacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlama ihtimaliniz yine ay ortasında mümkün. Ve ay tutulması kişisel gelişim tekniklerinden birinde uzmanlaşmanızı sağlayacak.

Evlilik veya ortaklık ilişkinizde belirsizlikler varsa ayın ilk haftasından itibaren netleşecek. Ay ortasında birikimlerinizi iyi bir yatırıma yönlendirip mülk sahibi olma şansı bulacaksınız. Eşya yenilemek ve yeni bir eve taşınmak da aynı zamanlarda mümkün. Ay biterken hayatınızda olması gereken yeni insanlarla tanışıp aradığınıza ulaşacaksınız.

İş yaşamınızla ilgili beklentileriniz neredeyse suya düşmüş gibiydi ancak ayın ilk haftasından itibaren yeniden gündeme gelecek ve düşleriniz gerçekleşecek. Ay ortasında yakın çevrenizde köklü bir değişiklik yapacak ve pozitif bir alana geçeceksiniz. Yeni bir çevrede var olmak size iyi gelecek. Kariyerinizle ilgili önemli bir sonlanmayı ay sonunda rahatlıkla yapacaksınız.

Aşk yaşamınızda hareket ayın ilk haftasında başlayacak ve her şey tam istediğiniz gibi yolunda gidecek. Ay ortasında mali konularda köklü değişiklik yapmanızı sağlayacak bir içgüdü doğru anda doğru yerde bulunmanızı sağlayacak. Yeni bir geliri yine ay ortasında elde edeceksiniz. 26'sından itibaren daha enerjik ve hırslı hissedeceksiniz. Ay sonundaki tutulma kursları tamamlayıp sertifika almanızı sağlayabilir.

Ev ve aile yaşamınızda belirsizliklerin hakim olduğu evre sona eriyor ve ayın ilk haftasından itibaren evde istediğiniz yenilikleri yapabileceksiniz. Ay ortasında bir kutlama veya parti arkadaş çevrenizin tamamen değişmesini sağlayacak. Yenileneceksiniz. Ay sonundaki tutulma borçlardan ve hastalıklardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Çevreniz ayın ilk haftasından itibaren değişecek ve daha fazla tanınmak için orijinal fikirlerinizi eyleme dönüştüreceksiniz. Kariyer alanınızdaki şansı ay ortasında iyi kullanmalısınız. Böylece büyük değişimi başlatacaksınız. Yeni ruhsal gelişim tekniklerini hemen araştırmaya başlamalısınız. 20 sinden itibaren daha canlı ve neşeli görünecek, ay sonundaki tutulmayla ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz.

 Mali konularda gelişmeler ayın ilk haftasından itibaren başlayacak ve fırsatları değerlendireceksiniz. Yurt dışından kimi dostların katkılarıyla ay ortasında ideallerinizi değiştirecek yeni arkadaşlar kazanacaksınız. 26’sından itibaren kariyeriniz için para harcayacak. Ay sonundaki tutulma sayesinde iş hayatınızla ilgili işe yaramayan kişi ve çabaları artık üstünüzde bir yük olarak taşımayacaksınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI