Ana SayfaModaOcak Ayında Stilinizle İlgi Çekmenizi Sağlayacak Kombin Önerileri

Ocak Ayında Stilinizle İlgi Çekmenizi Sağlayacak Kombin Önerileri

Mevsim ne olursa olsun beyaz spor ayakkabılardan vazgeçemiyorsanız bayılacağınız bir kombin önerimiz var. Jean pantolon ve beyaz spor ayakkabı cepte. Peki üstünüze ne giyeceksiniz? Pastel tonlarda makaron etkili bir sweatshirt bu noktada tek ihtiyacınız olan parça! Üzerinize de dış giyim olarak oversize bir teddy mont tercih ederseniz sizden havalısı olmayacak! 

Fotoğraf: @negin_mirsalehi

Ocak ayında giyebileceğiniz kış için kusursuz bir ofis kombini önerisi! Bej rengi pantolonunuzu krem rengi ince triko boğazlı kazakla tamamlayın. Üzerinize de ekose desenli bir blazer ceket geçirin. Boğazlı kazağın en iyi tamamlayıcıları neler? Elbette gold kolye, altın halka küpeler ve düşük bir şekilde topuz yapılmış saçlar!

Fotoğraf: @oliviafaeh

Söz konusu kışsa olabilecek en basit, en çabasız ama en rahat kombini es geçemeyiz. Siyah rahat bir tayt edinmek bu noktada çok işinize yarayacak. Üzerine oversize bir sweatshirt giyin. Özellikle sloganlı olması tercihiniz olsun. Puf mont ve rahatlığınızın tamamlayıcısı Converse'ler ise gerçek bir hafta sonu kombininin harika tamamlayıcıları olacak.

Fotoğraf: @sophia_rosemary

Siyah ve grinin uyumunu kim sevmez ki? Özellikle kışa çok yakışan bu ikiliyi ocak ayında mutlaka denemelisiniz. Siyah jean pantolonunuzu koyu gri-füme renkte kazak ve çizmelerle tamamlayın. Çantanızda yine kışa selam çakan kürk etkili dokular tercih edebilirsiniz. Ya da hayvan derisi desenli kalıplı el çantaları da harika bir seçim olabilir.

Fotoğraf: @jlbabe

Kış kombininize renk katın! Bir rengin pek çok tonunu tek bir kombinde bir araya getirin. Örneğin lacivert bir pantolon tercih ettiğinizde mavinin tonlarında ceket ve kabanı kombininize dahil edebilirsiniz. Birbirine yakın tonları da kullanabilirsiniz. Pembe ve su yeşili gibi. Bu şekilde renkli giyim tercih ettiğinizde ana parçaları, mesela içinize giyeceğiniz tişört ya da bluzu beyaz ya da siyah tercih ederseniz dağınık bir görünümden kaçınmış olursunuz.

Fotoğraf: @erica_davies

Rahat ve bir o kadar şık bir kombinle karşınızdayız. Hayvan derisi desenli pantolonlar çok trend! Hal böyleyken bundan yararlanmamanız için hiçbir neden yok. Pantolonunuzu deri görünümlü gömlek ve ceketlerle tamamlayın. Oxford ayakkabılar ise bu rahat kombinin olmazsa olmazı.

Fotoğraf: @shhtephs

Takım elbiseler sizin dokunuşlarınızla feminen bir kombin yaratabilirler. Hem rahat hem de kombinlenmesi kolay takımları çok sevdiğinizi biliyoruz. 

Fotoğraf: @nicole_andersson

Simsiyah bir kombine renkli detaylar ekleyerek stilinizi vurgulayabilirsiniz. Neon renkte bir kazak ve renkli botları deneyin.

Fotoğraf: @laureen

Soğuk kış günlerinde oversize paltoların içinde kaybolmak gibisi yok. Tüm bu görünümde desenli ve renkli atkılar kullanarak imzanızı atın.

Fotoğraf: @hannastefansson

Midi uçuş uçuş etekleri yaza saklamayın. Kabanlar ve ince kazaklarla bir arada kullanarak, uzun çizmeler ve ressam bereleri de eklediğiniz bu görünümü kışa taşıyabilirsiniz.

Fotoğraf: @cheraleelyle

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI