Ana SayfaMücevherOMEGA Saat Seçimleriyle ‘Ölmek için Zaman Yok’ Kadınları

OMEGA Saat Seçimleriyle ‘Ölmek için Zaman Yok’ Kadınları

Feminen fakat güçlü, özgüveni tam ve çetin.

Tartışmasız alfa-erkek geçmişine rağmen James Bond, işini asla tek başına başına yapmaz. Neredeyse 60 yıldır güçlü ve yetenekli kadınlar, hikâyenin temelini oluşturmayı sürdürüyor. Ölmek İçin Zaman Yok'ta son derece yetenekli iki kadın, hikâyeyi ileriye taşıyor. Bilgi, zekâ ve yaratıcılıkları ile Bond'u misyonunda başarıya ulaşmasını sağlıyorlar. Kısacası onlar tam birer baş belası!

MONEYPENNY

Ölmek İçin Zaman Yok'ta Naomie Harris, avcı yeşili deri kayışlı çelik De Ville Prestige saati takan; bilgili ve sezgileri güçlü MI6 dedektifi Moneypenny olarak geri dönüyor. 27,4 mm'lik saatinde ipeksi bir desen ve opalin kaplamaya sahip beyaz gümüş bir kadran bulunuyor. Karartılmış yontma ibreler ve Romen rakamlarıyla süslenmiş kadran, altı adet karartılmış elmas tutucu içeriyor. Esprili ve becerikli Moneypenny, seride oldukça güçlü bir karakter imajı çiziyor. Skyfall ve Spectre'daki yardımlarıyla Bond'a önemli katkı sağlayan Moneypenny, bir zamanlar Bond'u vurmuş olmasına rağmen 007'nin dünya üzerinde güvendiği az sayıda kişiden biridir. Klasik De Ville, onun kendine güvenen stilini mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

“Filmdeki kadınların böylesine kilit roller oynaması bence tam anlamıyla muhteşem. Aksiyonun tam anlamıyla içindeler; kurtarılmayı bekleyen başı dertte kadınlar değiller.” -Naomie Harris

NOMI

En son Bond filminde 007, oldukça iyi bir halde ve eşine tam anlamıyla rastlamış olarak görülüyor. Ölmek İçin Zaman Yok'ta kod adlı bir ajan olan Lashana Lynch, Bond hikâyesine yeni bir hassasiyet katıyor. Güçlü, hazırcevap, komik ve cesur; bir o kadar güzel fakat aynı zamanda tam bir baş belası olan saha ajanı, Seamaster Aqua Terra 150M takarak tehlikelerin üstesinden geliyor. Nomi’nin NATO kayışla bileğine sabitlenmiş paslanmaz çelik saati, yatay “tik” desenli siyah kadrana ve rodyum kaplama ibrelere sahip. OMEGA Master Chronometer calibre 8800 ile çalışan ve 15.000 gauss'luk manyetik alanlara dek dirençli olan bu model, çift sıfırlı ajan tutumuna son derece uyumlu bir saat olarak karşımıza çıkıyor.

“Nomi oldukça şakacı, arsız ve alaycı biri ve bu da Bond ile oldukça iyi bir eşleşme olmuş diye düşünüyorum; çünkü Bond ciddi olduğunda bile bir nükte yapıyor olabiliyor.” – Lashana Lynch

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI