Ana SayfaGüzellikÖne Çıkan Saç Bakım Ürünlerinden Son Gelişmeler

Öne Çıkan Saç Bakım Ürünlerinden Son Gelişmeler

SAÇLARINIZ ZARAR GÖRMEDEN ŞEKİLLENSİN

Yaz aylarında deniz ve güneşten en çok etkilenen saçlara şekil vermek Fakir Lyric Voice ile artık çok kolay. “Sizi anlayan teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’nin güzellik kategorisinde yer alan Fakir Lyric Voice ile dalgalı saçlar kolayca düzleştiriyor, düz saçları ise muhteşem dalgalara dönüştürüyor.

Yaz mevsiminde daha çok bakım isteyen, deniz ve güneşin yıpratmasıyla şekil vermekte zorlanılan saçlar, Fakir Lyric Voice sayesinde kolayca düzleşebiliyor veya muhteşem dalgalara dönüşebiliyor. Fakir Lyric Voice, 230 derece ısıya ulaştığında bile “Infrared” teknoloji sayesinde saçların yanmasını ve yıpranmasını önlüyor. 

Fakir Lyric Voice, keratin kaplı seramik plakaları sayesinde saçın ısıdan zarar görmesini engellerken, ION teknolojisi ile elektriklenmeden şekil almasını sağlıyor ve uzun süre kalıcılık sağlıyor. Infrared teknolojisi, ısıyı ışık ile taşıyor, havayı ısıtmadan direkt olarak sadece objeyi ısıtıyor. Böylece saçlara şekil verirken bunaltmıyor, terlemeyi önlüyor.

Geniş ısı aralığı ile her saç yapısına uyum sağlayan Fakir Lyric Voice, ergonomik ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Şık ve özel saklama kutusu ile yaz boyu bakımına özen gösterenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

ASHLEY JOY’DAN YAZ AYLARININ FAVORİSİ RENK AÇICI SPREY

Ashley Joy, saç bakımında daha iyisini isteyenler için yepyeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Yaz aylarına damgasını vuracak Ashley Joy Renk Açıcı Sprey, pratik ambalajı ve kolay kullanımıyla dikkat çekiyor. Üstelik uyguladıktan sonra durulama da gerektirmiyor. Yaz aylarında favorileriniz arasına girecek bu ürün vazgeçilmeziniz olacak.

ADIM ADIM DOĞAL IŞILTI VE PARLAKLIK: Ashley Joy Renk Açıcı Sprey

Saç renginizin kontrolü artık sizin elinizde. Ashley Joy Renk Açıcı Sprey, içeriğindeki papatya ve limon özleri ile saçlarınızda güneşten doğal açılmış gibi yansımalar oluşturuyor. Ashley Joy Renk Açıcı Sprey’i ister saç tutamlarınızın arasına, isterseniz saç uçlarınıza sıkarak doğal ve ışıltılı bir saç rengine adım adım kavuşabilirsiniz. Sprey ayrıca Aloe vera ve besleyici vitaminler sayesinde saç tellerinizi onarıyor.

Saçlarınıza parlaklık kazandırarak daha canlı görünmesini sağlıyor. Boyanmamış ve doğal kahverengiden sarıya uzanan saç renkleri için uygun olan Ashley Joy Renk Açıcı Sprey, gün boyu yanınızda taşıyabileceğiniz pratik ambalajı ve kolay kullanımıyla da dikkat çekiyor. Üstelik uyguladıktan sonra durulama da gerektirmiyor.

Hem bronz hem de sağlıklı bir cilt mümkün

Yaz sıcaklarında hem cildimiz hem de saçlarımızın bakım ihtiyacı daha da artıyor. Güçlü ve uzun araştırmalar sonucunda dünya standartlarında ürettiği birbirinden sağlıklı ürünlerini kusursuz bir cilde ulaşmak isteyenlerle buluşturmaya devam eden COSMED Cosmeceuticals; besleyici ve nemlendirici saç kremi, keratin spreyi ve bronzlaştırıcı güneş yağı ile bu yaz da hem saçlarınızı hem de cildinizi koruma altına alıyor.

 

COSMED; kaliteli, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor. Ulaşılabilir fiyatlı, dünya standartlarında ürünler sunan marka, sağlıklı bakımı herkese ulaştırmaya devam ediyor.

Yıpranmış veya kuru saçlara karşı ne kullanılmalı?

 

Güneş ışınlarının zararlı etkilerinin başında UV ışınlarının ciltte yarattığı kuruluk geliyor. Cildi kurutarak yıpratan bu zararlı ışınlara karşı alınacak önlemler ise aslında oldukça kolay. Hair Guard Besleyici ve Nemlendirici Saç Kremi, yıpranmış veya kuru saçlara sahip kişilerin kullanımına uygun bir çözüm sunuyor. Keratin bakımı yapan ve kolay tarama sağlayan durulanan saç bakım kremi, kuru ve işlem görmüş saçları nemlendirilerek saçların çevresel etmenlere karşı korunmasını sağlıyor. Saç derisine temas etmeden uç kısımlara doğru uygulanan krem, ihtiyaç duyulan her an kullanılabiliyor.

Keratin bakımı yaz aylarının olmazsa olmazlarından. UV ve ısı koruması sağlayan, nemlendirici,  kolay tarama sağlayan keratin spreyiyle saçın bütünlüğü geri kazanmak mümkün. Kuru,  yıpranmış ve kolay tarama ihtiyacı duyan saçlara sahip kişilerin kullanımına uygun olan, Hair Guard Keratin Spreyi, kuru veya nemli saça; duş, deniz ve havuz sonrası ihtiyaç duyulan miktarda durulanmadan uygulanabiliyor.

 

Sağlıklı bir bronzluk için ne yapmalı?

 

Bronz bir cilde sahip olurken cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak mümkün. Sağlıklı bronzlaşmak isteyenler; organik filtre içerikli ürünler kullanarak hem kusursuz hem de sağlıklı bir cilde sahip olabilir. Sun Essential Bronzlaştırıcı Güneş Yağı, hassas ciltler haricinde tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun formülüyle, UV ışınlarının zararlı etkilerinden cildin korunmasına yardımcı oluyor. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce cilde eşit miktarda uygulanan ve her iki saatte bir yenilenmesi tavsiye edilen güneş yağı; suya dayanıklı, parfüm içermeyen formülüyle sıcak yaz günlerinde sağlıklı bir çözüm sunuyor.

 

 COSMED Cosmeceuticals’ın uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri; yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

Sağlıklı Saçların Sırrı Vichy'den!

Yaz mevsimi sona ermişken, tatil boyunca dış faktörlerden ve mevsim geçişlerinden etkilenen saçlar, Vichy ile canlanıyor. Sonbahar aylarında kepeklenmeye ve dökülmeye eğilim gösteren saçlarınız için Vichy, güçlü ve etkili çözümler sunuyor. Vichy'nin Dercos serisinde bulunan Anti-Dandruff Şampuan farklı saç tiplerindeki kepek oluşumunu engellerken, Energisant Şampuan ve Saç Kremi, saç dökülmesine meydan okuyarak saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı sağlıyor.

 

Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan

Kepek ve kaşıntı sorunu yaşayanlar için özel olarak geliştirilmiş Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, ilk kullanımdan itibaren kepek görünümünü azaltıyor. Normal-yağlı, kuru ve hassas saç tipleri için olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunan Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, gözle görünür kepeği %100'e kadar gidermeye* ve 6 haftaya kadar yeni kepek oluşumunu engellemeye** yardımcı oluyor. Dermatolojik kontrol altında etkinliği klinik olarak kanıtlanan Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan, kaşıntı hissini azaltmaya yardımcı oluyor. Mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı olan Selenyum DS teknolojisi ile geliştirilen Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan ile saç derisi temizlenmiş ve arınmış hissediliyor.

Saçlarınızdaki kepeği önlemek için bir miktar saç tipinize uygun Dercos Kepek Karşıtı Şampuanı nemli saç derinize nazikçe masaj yaparak uygulayabilir, 2 dakika beklettikten sonra saçınızı durulayabilirsiniz. Etkili sonuçlar için; 4 haftalık program halinde birkaç kez ürünü kullanabilirsiniz.

Vichy Dercos Energisant Şampuan

Saç dökülmesiyle mücadele eden patentli Aminexil molekülü içeren Vichy Dercos Energisant Şampuan, koparak saç dökülmelerine karşı etkili çözüm sunuyor. Saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanan, kolajenlerin sertleşme süreçlerine karşı olan Aminexil, saç dökülmesi tedavilerinde destekleyici görevi görüyor. Böylece içeriğinde Aminexil molekülü bulunan Vichy Dercos Energisant Şampuan, saçları güçlendirip kökten uca canlılık katarken, saçların güçlü ve canlı hissedilmesini sağlıyor. Vichy Dercos Energisant Şampuan; hipoalerjenik formülü ile başlangıç ve ileri seviye saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlar ve erkekler için sık kullanıma uygundur.

Vichy Dercos Energisant Saç Kremi

Vichy Dercos Energisant Saç Kremi; dökülme problemi olan, kolay kırılan ve yıpranmış saçların yardımına koşuyor. Dökülme karşıtı Aminexil molekül ve güçlendirici kompleks ile zenginleştirilmiş formülüyle saçı besliyor, saç kırıklarını hedef alarak, saç telini koruyucu bir kılıfla kaplıyor. Dercos Energisant Saç Kremi, saç dökülmesine karşı saç bakımı rutininin tamamlayıcısı oluyor.

Kırılarak dökülmelere karşı maksimum sonuçlar için Dercos Energisant Şampuan'dan sonra nemli saça uygulayabilir, 1-2 dakika bekledikten sonra saçınızı iyice durulayabilirsiniz.

* İtalya’da test kullanıcılarının 2 haftalık düzenli kullanımından sonra

** Klinik çalışma, 41 kişi

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI