Ana SayfaModaÖzel Günlerde Kurtarıcınız Olacak Kombin Önerileri

Özel Günlerde Kurtarıcınız Olacak Kombin Önerileri

O ilk buluşma, uzun süredir beklediğiniz iş görüşmesi veya en yakın arkadaşınızın doğum günü partisi… Tüm bu özel günler için siz de dolabın başında saatlerce kombin düşünüyorsanız; bu rehber hayatınızı kurtaracak! İşte özel günler için kurtarıcı kombin önerileri…
 

İlk Buluşma

İlk buluşma kombininin matematiğinin zor olduğu bir gerçek. Hem kendinizi rahat hissetmeli hem de akılda kalacak bir kombin yapmalısınız. Burada denge, dikkat çekici parçaları konforlu ürünlerle bir araya getirmekten geçiyor. Deri pantolon ya da deri eteklerinizi Armani Exchange’in bu krem rengi kazağı gibi rahat ve yumuşak parçalarla kombinleyin.

Kış mevsiminde erkek ve kadınlar tarafından tercih edilebilecek pek çok farklı kombin türü bulunuyor. Bunların başında, kazak, pantolon, çizme, bot, palto, şal, şapka, çanta için hangi renk ve tasarımlarda seçim yapılacağına karar verilmesi geliyor. Öncelikle eğer kazak, elbise veya iki parça halinde bir kıyafet giyecekseniz, birbiriyle uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Kontrast yakalayabilir veya direkt olarak aynı desen, tasarım veya beraber kullanılması için yanı tasarımla üretilmiş olan parçaları tercih edebilirsiniz. Çiçek desenlerine, çeşitli renklerle yakalanan uyuma, çantanızla ve ayakkabılarınızla son derece şık görünmenizi sağlayacak olan bir kıyafet seçmeniz gereklidir.

Kış mevsiminde özellikle kıyafetinizi ön plana çıkarmak için şişme montlar da tercih edebilirsiniz fakat bunun yanı sıra paltolar, en güzel ve estetik görünümün ortaya çıkması için tercih edilen ürünler haline geliyor. Lüks giyim markaları tarafından bu alanda ülkemizde de yüzlerce adet yeni model ve trend palto, elbise, ayakkabı ve çanta üretimine devam ediliyor. Özellikle koyu renkleri, krem ve bu tona yakın renkleri veya beyaz gibi tamamen zıt bir rengi kombinde kullanmanız, tek tek bakıldığında da genel anlamda da şık görünümü sağlayacaktır.

İş Görüşmesi

İş görüşmesi için kombinler nasıl olmalı? Aslında cevap oldukça basit.

Kadınlar tarafından iş görüşmelerinde klasik tarzda, özel olarak tasarlanan ürünlerle son derece şık görünmek artık çok daha kolay. Ülkemizde bu alanda binlerce kişinin isteğine uygun şekilde çeşitli kazak, ceket, pantolon, saat, ayakkabı ve çanta üretimi yapan markalar bulunuyor. Her bir markanın yeni sezon ürünlerindeki özel indirim olanaklarından yararlanabilir, iş görüşmesinde kullanabileceğiniz oldukça şık ekose ceket ve pantolon kombinlerine ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra tek parça ekose elbiseler, düz parlak veya koyu renklerdeki elbise modelleriyle de çanta ve ayakkabınızı uyumlu hale getirebilirsiniz. Kemer detayı, iş görüşmesinde özellikle kıyafetinizin çok daha dikkat çekici bir yapıya sahip olmasını sağlayacaktır.

Yeni kıyafetlerinizle birlikte iş görüşmesinde kazak, hırka, palto, şal, çizme ve çanta seçimlerinizi tamamen iş görüşmesine uygun kombinleri değerlendirmek mümkün olacaktır. Türkiye’nin her yerine gönderime uygun durumda olan lüks markaların kombinlerini inceleyebilir, kadınlar için kazak ve hırka üretimleriyle dikkat çeken ürün yapısına uygun bir şekilde yüzlerce model arasından seçim yapılması mümkün olacaktır.

Lüks giyim markaların ülkemizde her müşterisi tarafından ihtiyaç duyulan klasik tarz ürün çeşitlerini listeleyebilir ve seçimlerinizi farklı mevsimlere göre de yapabilirsiniz. Kış mevsimine özel kombin ile yaz mevsiminde çok şık bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak yapıdaki kombin birbirinden farklıdır. Hem mevsimlere uymalı hem de hava durumuna, o gün için hangi amaçla kıyafet seçtiğinize bağlı olarak kombin seçilerinizi özel olarak gerçekleştirmelisiniz. Kadınlarda iş görüşmesinde klasik tarz, gözlük veya şapka tercihiyle çok daha şık bir hale getirilebilir. Özellikle lüks çanta ve lüks ayakkabı modelleri, günlük kullanımın yanı sıra özel buluşmalar için her zaman tercih edebileceğiniz yapıya sahip olacaktır.

Klasik Tarzda İş Görüşmesi Kombini Tercihiniz Olmalı

Klasik tarz, her mevsim için hem şık görünmeyi hem de ciddi bir şekilde işi istediğinizi göstermenizi sağlayacak en önemli donelerden bir tanesi olacaktır. Birbiriyle tamamen uyumsuz, ciddiyetinizi tam olarak yansıtmanızı sağlamayacak tarzda kıyafetler tercih etmeniz durumunda, özellikle iş görüşmesi kombiniyle ilgili sorunlarınız, kendinize olan güveninizi de etkileyecektir. Sadece düz olan kıyafetler değil, çiçek desenli, çizgili, ekoseli ürünler için de incelemenizi yapabilir, seçimlerinizi doğrudan kombini genel anlamda uyumlu olduğunu düşündüğünüzde oluşturabilirsiniz.

Klasik tarz, palto veya mont olmadığında da kendi başına son derece şık görünmenizin önünü açacaktır. Doğrudan beyaz gömlek ve siyah pantolon kombininin yanı sıra, gömlek yerine triko, kazak veya elbise tercihinde de bulunabilirsiniz. Lüks giyim markaları, günlük kullanıma uygun ürünlere ek olarak klasik giyim için de son derece şık kıyafetler üretmeye devam ediyorlar.

Koyu renkler iş görüşmesinde tercihiniz olmalı. Bu hem karşı tarafa güven duygusu aşılayacak hem de risksiz bir seçim olacaktır. Tek parça koyu renkli elbiseler iş görüşmelerinde kurtarıcınız olacaktır. Class Cavalli’nin siyah renkli elbisesini tercih edebilir, dilediğiniz kemerle hareket katabilirsiniz.

Bekarlığa Veda Partisi

Kırmızı ya da pembe gibi; gecenin yıldızı olduğunuzu vurgulayacak; aynı zamanda hareket alanınızı kısıtlamayacak parçalar tercih edin. Armani Jeans’nin bu elbisesi bekarlığa veda partisi için biçilmiş kaftan!

Baby Shower

İster sizin ister arkadaşınızın baby shower’ı olsun; bu kombinin hem rahat hem de biraz daha ağırlığı olması gerektiği bilinen bir gerçek. Dikkat çekici detaylara sahip sade elbiseler, baby shower kombinlerinde kilit noktayı oluşturuyor. Ella Luna'nın bu ipek elbisesi ile tüm parti boyunca rahat edeceksiniz.

En Yakın Arkadaşın Doğum Günü

En yakın arkadaşınız, üstelik doğum günü partisi lüks bir mekanda mı yapılıyor? Burada hem bir ağırlığınız olmalı hem de doğum günü kızından rol çalmamalısınız. Sade slip elbiseler neyse ki yardımımıza koşuyor. Dolce&Gabbana'nın bu ip askılı ipek elbisesi gibi parçalar uzun vadede dolabınız için de iyi bir yatırım olacaktır.

Bu tarz bir davet için ekose de tercih edebilirsiniz. Ekose kombinler için özellikle en çok tercih edilen Armani Jeans, Armani Collezioni gibi markaların yeni sezon modellerini inceleyebilirsiniz. Sadece gömlek değil, tek parça elbiseler ve abiyeler tercih edildiğinde de ilk buluşmada çok şık görünmek mümkün olacaktır. Ekoseli kombin tavsiyelerini değerlendirdiğinizde, üzerinize mont veya hırka alırken bu tarzla kontrast oluşturmalı veya yakın tonlarda bir kıyafet seçmelisiniz. Böylece şıklığınız hem gün boyunca her ortamda kendini belli etmesini sağlayacak hem de kıyafetlerin dikkat çekici renklerde olması gerekmeksizin, görünümünüzle dikkatleri üzerinize toplayabileceksiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI