Ana SayfaGüzellikParis Couture Haftası Sonbahar 2019'dan Favori Güzellik Görünümlerimiz

Paris Couture Haftası Sonbahar 2019’dan Favori Güzellik Görünümlerimiz

Sonbahar 2019 Paris Couture hatfası tüm hızıyla sürüyor. Tabii bu sırada birbirinden çarpıcı tasarımların yanında güzellik görünümlerinden de ilham alıyoruz. İşte Paris Couture Haftası’nın en iyi güzellik görünümleri…

Miu Miu Resort 2020: Şapkalı Saçlar

Şapkanın yıldız olduğunu sanıyoruz ki belirtmemize gerek yok. Modellerin saçları doğal bırakılarak; taze bir görünüm elde edilmiş. 

Dior Fall 2019 Couture: Smoky Maskara

Christian Dior'un makyaj artisti ve güzellik/makyaj segmentinin kreatif direktörü Peter Philips: "Aslında sadece smoky bir göz makyajı ama aynı zamanda houte coutre hissi veriyor" şeklinde açıklıyor son şovdaki görünümü ve ekliyor; "smoky göz makyajı istedim ama çok da seksi olsun istemedim. Daha şiirsel bir şey çıktı ortaya. Kalem değil, maskarayı fazlasıyla uyguladık". 

Schiaparelli Fall 2019 Couture: Ekstrem Güzellik

Tırnak artisti Marian Newman, makyaj artisti Lucia Pieroni ve saç artisti Eugene Souleiman'ın ortaklaşa yarattığı bu güzellik görünümlerine bayıldık! Üçlü, "aynalı, temiz, grafik ve güzel" anahtar kelimeleriyle bu görünümleri yarattıklarını ifade ediyorlar. Simli dudaklara dikkat!

Chanel Fall 2019 Couture: Minimal At Kuyurkları

Bu sezon saç artisti Sam McKnight'ın parlak ve minimal at kuyruklarından ilham alacağız. Daha aşağıda, ince siyah lastiklerle toplanan bu at kuyruklarında önemli olan detay saçı net bir şekilde ortadan ya dabiraz daha yandan ayırmak. Böyelce hafif bir maskülen dokunuş da katılmış oluyor. Makyajda ise ince bir eyeliner(bayağı uzun bir eyelinerdan bahsediyoruz!) ve parlak bi cilt dikkati çekiyor. 

Aganovich Couture Fall 2019: Fantezi Peruklar

Japon saç artisti Tomi Kono'nun yarattığı platin peruklar; dokularıyla da dikkat çekiyor. Üstelik fazlasıyla "COUTURE!"

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI