Ana SayfaModaPrenses Diana’nın Kraliyet Kurallarına Aykırı 6 Görünümü

Prenses Diana’nın Kraliyet Kurallarına Aykırı 6 Görünümü

Siyah kıyafetler Kraliyet ailesi üyeleri tarafından ancak cenazelerde ve anma törenlerinde giyilmekte. Ancak Prenses Diana Moskova’da bir hastane ziyaretinde siyah elbise giymiş ve kuralları bozmuştur.

Mavi göz kalemi renkli gözlerine çok yakışmış olsa da kesinlikle yasak! Kraliyet temsilcileri doğal görünümlü makyajlar tercih etmek durumundalar.

Prenses Diana ‘nın zamanında pek çok etkinliğe kırmızı ojeleriyle katıldığına denk gelinmiştir. Oysa makyajda olduğunu gibi Kraliyet üyeleri manikürlerinde de doğal tonları tercih etmeliler. Günümüzde Kate Middleton ve Meghan Markle’ı bu yüzden genellikle bej ve açık pembe tonda ojelerle görmekteyiz.

Kraliyet ailesinde genellikle evlilik yüzüklerinin özel yapım olma zorunluluğu var. Oysa Diana “Garrard” tasarımı bir mücevher tercih etti. Yüzüğü şuan Kate Middleton evlilik yüzüğü olarak kullanıyor.

Sadelikten yana olan Kraliyet, takılarda da aile yadigarı olmadıkları sürece zarif ve minimal tasarımları tercih ederken, Diana bu choker mücevher ile kuralı yıkmıştı.

Ve bu ikonik fotoğraf! 

Yaşadığı ihanet sonrası, Londra’daki Serpentine Galerisi’ne katılan Diana’nın, günümüzde “intikam elbisesi” olarak anılan elbisesi ve bu görünümünü unutmadan olmaz! Bir Kraliyet üyesine göre fazla dekolteli ve seksi sayılan bu elbise kesinlikle kuraldışı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI