Ana SayfaSağlıkSizi sabah insanına dönüştürecek 3 alışkanlık

Sizi sabah insanına dönüştürecek 3 alışkanlık

Düzenli bir hayatın formülü için genellikle düzenli sabahlar veriliyor. Kendi üzerinizde büyük bir baskı oluşturmadan ve hayat temposuna kapılmadan rutinlerinize vakit ayırabilmeniz için sabah insanına dönüşmek güzel bir seçenek olabilir. Sizler için üç adımda bir sabah insanına dönüşme rehberi hazırladık.

1. Alarmınızı uzaklaştırın

Eğer alarmınızı duymadığınızı düşünüyorsanız büyük bir ihtimalle uykunuzda onu kapatabileceğiniz kadar yakınınızda duruyor. Alarmınızı odanın diğer ucuna koymak uyurken onu duyduğunuz ve rahatsız olduğunuz noktada kalkıp onu kapatmanızı sağlayacak.

2. Sabah rutini

Sabahları uyanmanız gerekenden daha erken uyanmak için vücudunuzu kalktığınızda sizi mutlu edecek şeyler yapacağınıza ikna etmeniz gerekiyor. Güne güzel bir müzikle, günlüğünüze bir şeyler yazarak ve kahvenizi acele ederek değil huzurla yudumlayarak başlayacağınıza ikna olduğunuzda bir sabah insanına dönüşmek sizin için kaçınılmaz hale gelecek.

3. Kafeini durdurun

Saat 14.00’ten sonra kafein tüketimini azaltmanız erken yatmanıza dolayısıyla kolayca erken kalkmanıza yardımcı olabilir. Sabah rutininizi keyifli hale getiren şeyleri yapmak bir sabah insanı olmanızda en önemli faktör o yüzden sabah kahvenizi içmeye devam edin fakat öğleden sonra kahve yerine bitki çaylarını tercih etmek rahat bir uyku için doğru bir tercih olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI