Ana SayfaGüzellikSaçları Yıpratmadan Kurutmanın Yolları

Saçları Yıpratmadan Kurutmanın Yolları

1. Saçlarınız ıslakken kırılmaya çok müsaittir. Bu nedenle saç uzmanları saçlarınızı ıslakken taramamanızı önerirler. Bunun için yapmanız gereken basit: Saçlarınızı duş sonrası sadece elleriniz yardımıyla tarayarak kurutun. Saç tellerinizin tamamen kuruduğunu hissettikten sonra fırça kullanın.Böylece saçlarınızdaki kırılmave kabarma önlenir. 

2. Saçlarınızı ellerinizle kuruturken zamandan da kazanırsınız. Çünkü ellerinizi kullanmak hava akımını eşitlemenizi sağlar. Saçlarınızı kurutmaya saç diplerinden başlayın. İşinizin çok daha çabuk bittiğini fark ettiğinizde şaşıracaksınız.

3. Saçlarınızı düşük ayarda kurutmaya başlayın. Hatta ilk etapta soğuk fön ile saçlarınızı kurutmaya başlayın. Daha sonrasında orta ısıya getirebilirsiniz. Böylece saçlarınız kurumaz.

Instagram: @selenagomez

4. Eğer saçlarınız çok uzun veya gürse çabuk kurutmanız zor olacaktır. Bu gibi durumlarda saçlarınızı bölümlere ayırın ve teker teker bu bölümleri kurutun.

5. Tüm saçlarınız kuruduktan sonra fırçayla kurutmaya başlayabilirsiniz. Bunun için çok vakit harcamanıza gerek yok. Bölge bölge tutamlarınızı föne tutun. Bunu tıpkı kuaförlerin ilk kesim sonrası saçlara hareket vermesi gibi düşünün.

6. Yumuşak ve etkileyici dalgalar istiyorsanız yuvarlak fırçanızla biraz ısı uygulayın ve az miktarda şekillendirici sıkın.

Instagram: @shanti.kali

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI