Ana SayfaGüzellikSephora Collection ve Barbie’den Harika Bir Koleksiyon!

Sephora Collection ve Barbie’den Harika Bir Koleksiyon!

Sephora Collection ve Barbie’den harika bir koleksiyon!

Daha güzel bir hediye olabilir mi? Yüz ve vücut için çok özel bakım koleksiyonunun yanı sıra, özel tasarımlı ambalajlarıyla makyaj bazı maske, lipstickler, mini far paleti ve fırça kiti Barbie işbirliğiyle sadece Sephora mağazalarında ve sephora.com.trde satışa sunuluyor!

SEPHORA COLLECTION’DAN YAZA ÖZEL KOLEKSİYON

Sephora’nın yaza özel yeni makyaj koleksiyonuyla tanışma zamanı!

Makyaj çantanızın favorisi olacak ikisi bir arada kapatıcı ve fondötenle zaman kazanmak, bir rujla istediğiniz her yere seyahat etmek, kaş koleksiyonuyla bakışları belirginleştirmek, Vivid Earth paletin toprak tonlarıyla doğaya dönüş yapmak, pratik ve stil sahibi yeni vegan fırçaları keşfetmek…

Sephora Collection’ın yaza özel koleksiyonu sadece Sephora mağazaları ve www.sephora.com.tr’de sizleri bekliyor!

SEPHORA COLLECTION İLE EĞLENCELİ CİLT BAKIMI!

Deniz,kum ve güneş! Bu yaz, Sephora Collection yepyeni formüllerden oluşan, zindelik veren bir bakım koleksiyonu sunuyor.

El ve ayaklara özel maskeler, yumuşak ten, ışıltılı ciltler, gözenekleri arınmış burunlar ile kendimizi yaz mevsimine bırakıyoruz.

Bu eğlenceli ve yenilikçi Sephora Collection cilt bakım ürünleri sadece Sephora mağazaları ve www.sephora.com.tr’de sizleri bekliyor!

BIRAKIN; FESTİVAL RÜZGARI, SAÇLARINIZA DOKUNSUN!

SEPHORA COLLECTION’dan ilk kez bir saç koleksiyonu!

Geçici renkli saç spreyleri, ışıltılı saç jöleleri, örgüler için lastik tokalar, klipsili renkli saçlar, mesajlı tel tokalar ve 6 temel saç şekillendirme ürününü içeren koleksiyon…

Her zamankinden daha cool ve daha iddialı Sephora Collection’ın saç koleksiyonu sadece Sephora mağazaları ve www.sephora.com.tr’de sizleri bekliyor!

 ANASTASIA İLE DUDAKLARINIZI BAŞTAN YARATIN!

SADECE SEPHORA’DA!

Bu sezon Anastasia Beverly Hills, dudak bazı, parlatıcısı ve rujları dudaklarınızın görünümünü yeniden yaratacak…

Sadece Sephora mağazalarında ve www.sephora.com.tr’de satışa sunulan Anastasia Beverly Hills dudak makyajında mükemmel görünümü yakalamak isteyenleri bekliyor…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI