Ana SayfaModaSevgililer Günü İçin Kombin Önerileri

Sevgililer Günü İçin Kombin Önerileri

Planınız şık bir akşam yemeği mi? Sevgililer günü söz konusu olduğunda kırmızı rengini hiçe sayamayız. Kırmızı bir elbiseyle sevgilinizin size bir kez daha aşık olması kaçınılmaz. İddialı parçalar olan kırmızı elbiseleri sade ve zarif saç-makyaj seçenekleriyle kullanmanızı tavsiye ederiz.

Günün romantizmini yansıtan en iyi renk tercihi kuşkusuz pembe olacaktır. İsterseniz desensiz isterseniz desenli pembe parçaları sade kazak veya bluzlarla kombinleyerek romantik bir görünüm yaratabilirsiniz. Kombininizi tamamlamanız için; planınız gündüzse rahat bootieleri, akşamsa stilettoları öneririz. 

Kırmızı ve siyahın uyumundan yararlanın. Eteğinizde veya pantolonunuzda kırmızıyı tercih ederek onu siyah bir üstle tamamlayın. Hem gündüze hem geceye adapte edilmesi kolay bir renk birleşimi olacaktır.

Aksesuar kullanmayı seviyorsanız klasik görünümünüzde fularlar ve Fransız berelerle romantik dokunuşlar yapabilirsiniz.

Midi boy etekler ve trikoların uyumu harikalar yaratıyor. Desen olarak istediğinizi tercih edebilirsiniz. Şık bir sevgililer günü kombini için kolay ama günü kurtaracak bir seçim olacaktır.

Palazzo pantolonlar ve açık omuzlu bluzlar yükselen trendlerden. Doğru ayakkabılarla giyildiğinde hemen her fizik ve boydaki kadına yakışan bu pantolonlar zarif bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

Salopetler çok moda. Mağazalarda pek çok renk ve dokuda karşımıza çıkan bu parçaları 14 Şubat günü tercih etmeye ne dersiniz?

"Ben daha spor giyinmeyi tercih ediyorum" diyorsanız jeanlerinizi vintage veya pijama üstü görünümündeki gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Daha havalı görünmek için kemer kullanmayı da unutmayın.

Kırmızı ve pembe renklerini sevgililer günü kombininiz için kullanmayı klişe mi buldunuz? O zaman yılın rengi olan mor sizin için şahane bir alternatif olacaktır.

Puantiye, eskileri ve romantizmi çağrıştıran bir desen. Sevgililer gününe adapte etmek için midi etekler, kumaş pantolonlar ve stilettolarla kullanabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI