Ana SayfaTeknolojiSeyahatinizi Kolaylaştıracak Uygulamalar

Seyahatinizi Kolaylaştıracak Uygulamalar

App In The Air

Uçağa binmeden önce acaba uçağı kaçırdım mı? Ya uçak rötar yaparsa? Yoksa chech-in’i kapattılar mı? Gibi anksiyetimizi tetikleyen sorularla boğuşmaktan bu app sayesinde kurtulacağız. App In The Air uçak yolculuğunuz hakkında en doğru ve en güncel bilgiyi sizinle buluşturuyor. Gerçek kalkış ve inişleri söylerken, checek-in’in ne zaman kapatılacağını da tahmin ediyor. Sık sık seyahate çıkıyorsanız kesinlikle telefonuzda what’s app kadar önemli bir App. Fiyatı ise yaklaşık 30 dolar.

RedZone
Yurtdışına gittiğimizde bilmediğimiz sokaklarda kendimizi akışa bırakıp kaybolmak isteriz. Yeni yerler o kadar çekici gelir ki aklımıza pembe hayallerden başka hiçbir şey gelmez. Ta ki sokağın sonunda bizi bekleyen ve pembe düşlerimizi siyaha boyayan biriyle karşılaşana kadar. İşte biz sokaklarda güvenli bir şekilde kaybolalım ve mutluluğumuz yarıda kalmasın diye RedZone var. RedZone bize tehlikeli alanları gösteriyor. Güvenli alanımızdan çıkmamamızı sağlıyor. Yurtdışına tek başına gittiğinizde bu app’i telefonunuzdan ayırmayın.

Spot 
Nerede ne yenir? Bu şehrin en güzel gece klubü acaba nerededir? Tarzı sorular zamanınızı çalmasın. Bu çok amaçlı app akşam yemeğinden, gece hayatına, otel seçeneklerinden ulaşıma kadar birçok öneriyi bize sunuyor. Seçip gitmesi de size kalıyor.

Hotel Tonight 
 
Spontane yaşamak hayat tarzınızsa ya da şehre aşık olmuş ve o şehre arkanızı dönüp gidemiyorsanız , işte tam size göre bir App. Hotel Tonight’tan kolayca otel bulabilirsiniz ve tatilin hazzını doruklara çıkarabilirsiniz.

 

Uçağa binmeden önce acaba uçağı kaçırdım mı? Ya uçak rötar yaparsa? Yoksa chech-ini kapattılar mı? Gibi anksiyetimizi tetikleyen sorularla boğuşmaktan bu app sayesinde kurtulacağız. App In The Air uçak yolculuğunuzla ilgili en doğru ve en güncel bilgiyi sizinle buluşturuyor. Gerçek kalkış ve inişleri söylerken, checek-in'in ne zaman kapatılacağını da tahmin ediyor. Sık sık seyahate çıkıyorsanız kesinlikle telefonuzda bulunmalı. Fiyatı ise yaklaşık 30 dolar.

Yurtdışına gittiğimizde bilmediğimiz sokaklarda kendimizi akışa bırakıp kaybolmak isteriz. Yeni yerler o kadar çekici gelir ki aklımıza pembe hayallerden başka hiçbir şey gelmez. Ta ki sokağın sonunda bizi bekleyen ve pembe düşlerimizi siyaha boyayan biriyle karşılaşana kadar. İşte biz sokaklarda güvenli bir şekilde kaybolalım ve mutluluğumuz yarıda kalmasın diye RedZone var. RedZone bize tehlikeli alanları gösteriyor. Güvenli alanımızdan çıkmamamızı sağlıyor. Yurtdışına tek başına gittiğinizde bu app'i telefonunuzdan ayırmayın.

Nerede ne yenir? Bu şehrin en güzel gece klubü acaba nerededir? Tarzı sorular zamanınızı çalmasın. Bu çok amaçlı app akşam yemeğinden, gece hayatına, otel seçeneklerinden ulaşıma kadar birçok öneriyi bize sunuyor. Seçip gitmesi de size kalıyor.
 

Spontane yaşamak hayat tarzınızsa ya da şehre aşık olmuş ve o şehre arkanızı dönüp gidemiyorsanız , işte tam size göre bir App. Hotel Tonight'tan kolayca otel bulabilirsiniz ve tatilin hazzını doruklara çıkarabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI