Ana SayfaGüzellikSıkça Karşılaşılan Saç Problemlerine Karşı 5 Bitkisel Öneri

Sıkça Karşılaşılan Saç Problemlerine Karşı 5 Bitkisel Öneri

Canlılığını Yitiren Saçın Rengini Korumak İçin : Hibiskus
Güneş saç renginizin solmasına neden olur. Hibiskus bitkisinin içeriğinde yer alan antosiyanin ve antioksidanlar, saçınızdaki boyanın canlılığını korumasına yardımcı olur.

Phyto Phytocolor Renk Koruyucu Maske
Bitkisel özlü bu ürün ile saçlarınıza yitirdiği canlılığı ve parlaklığı yeniden kazandırabilirsiniz.
 

Fotoğraf : @bellahadid

Kuruyan Saçı Nemlendirmek İçin : Tsubaki
Japon kadınları Tsubaki çiçeklerini yüzlerce yıldır saçlarını nemlendirmek ve parlatmak için kullanıyor. Bunun sebebi ise, bu bitkinin nem depolamak için anahtar görevinde olan yağ asitleri ve antioksidanlar bakımından zengin olması.

 

Thalia Golden Way Tsubaki Bakım Şampuanı
Tsubaki yağlı yoğun bakım şampuanı saçlarınızı nemlendirerek, saçlarınızın daima bakımlı ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
 

Fotoğraf : @karliekloss

Sertleşen Saçı Yumuşatmak İçin : Ayçiçeği
Ayçiçeği tohumlarından elde edilen yağ; saça ipeksi bir görünüm veren, güç ve nem kazandıran E vitamini ve oleik asit içeriyor. Sertleşen saçınıza Ayçiçeği yağı ile yumuşaklık kazandırabilirsiniz.


Clear Nem Terapisi Şampuan
İçeriğindeki tohum özleri ile saçınıza nem terapisi uygulayan Clear Nem Terapisi Şampuan ile kurumuş ve yıpranmış saçlarınızın yeniden parlak ve ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Fotoğraf: @natasupernova
 

Yavaş Uzayan Saç İçin : Sarmaşık
Sarmaşığın içeriğinde bulanan flavonoidler ve steroid bileşenler, saçınızın uzamasına yardımcı oluyor. Saçlarınız yavaş uzuyorsa, sarmaşık içerikli saç ürünlerini deneyebilirsiniz.
 


 

Bioblas Sarmaşık Özlü Şampuan
Yavaş uzayan saçlara özel olarak geliştirilen sarmaşık özlü yeni Bioblas Sarmaşık Özlü Şampuan ile uzun ve sağlıklı saçlara daha kısa sürede kavuşabilirsiniz.
 

Fotoğraf: @mirandakerr

Huzursuz Saç Derisini Yatıştırmak İçin : Papatya
Papatya saça doğal bir parlaklık kazandırır, saçların daha sağlıklı görünmesini sağlar. Antibakteriyel özelliği sayesinde, uzamayı önleyen saç derisi bakterilerini kontrol altında tutmaya yardımcı olur, saç derisinin pH dengesini korur ve huzursuz saç derisini yatıştırır.
 


 
Yves Rocher Normal Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan
Yves Rocher Normal Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan, bitkisel formülündeki sefa çiçeği sayesinde saçlarınıza parlaklık kazandırırken, aynı zamanda saçlarınızın ağırlaşmasını engeller, saç derinizi yatıştırır.

Fotoğraf: @irinashayk

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI