Ana SayfaDizi ve Film ÖnerileriSize Kendinizi Mutlu Hissettirecek En İyi Netflix Romantik Filmleri

Size Kendinizi Mutlu Hissettirecek En İyi Netflix Romantik Filmleri

Eat, Pray, Love (Ye, Dua Et, Sev)- 2020

Sancılı bir boşanma sürecinin ardından kendini bulmaya çalışan bir kadının hikayesini izleyeceğiniz Ye, Dua Et, Sev'i duyduğunuza eminiz. 2000'li yılların ikonik kitaplarından sinemaya uyarlanan filmin başrolünde Julia Roberts var. Filmin en güzel yanlarından biri de İtalya, Hindistan ve Bali ekseninde ufak bir tur yaptırması.

IMDb puanı: 5,8

The Ugly Truth (Kadın Aklı Erkek Aklı)- 2009

Romantik ve aşkı arayan bir kadın ile, aklı bir karış havada bir adam iş arkadaşı olursa neler olur? Sürpriz cevap için mutlaka filmi izlemesiniz.

IMDb puanı: 6,4

Definitely, Maybe (Kesinlikle, Belki)- 2008

Küçük kızı okulda cinsellik eğitimi almaya başlayan Will, kızının sorularından köşeye sıkışmıştır. Tüm bu sorulardan kaçmak için çareyi annesine nasıl aşık olduğunu anlatmaya başlayan hikayeyi anlatmakta bulur. Ancak bunu farklı bir şekilde yapar; birkaç farklı hikaye anlatır ve kızının doğru hikayeyi bulmasını ister.

IMDb puanı: 7,1

The Age of Adaline (Ölümsüz Aşk)- 2015

Masalsı bir aşk hikayesi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Adaline bir kaza geçirir ve sonucunda ölümsüz olur. Bu yüzden gözlerden uzak bir hayat sürer. Ta ki aşık olana kadar.

IMDb puanı: 7,2

Alex Strangelove- 2018

Lise öğrencisi Alex kız arkadaşını fazlasıyla seviyor ancak yanlış giden bir şeyler de var! Bu keyifli gençlik filmi, cinselliğe, aşka ve arkadaşlığa dair sıcak bir film seyri sunuyor. 

IMDb puanı: 6,3

Love, Rosie- 2014

Love, Rosie tam anlamıyla bir "doğru insan, yanlış zaman" hikayesi! Lily Collins ve Sam Claflin'in kusursuz uyumuyla hayat bulan bu aşk hikayesine bayılacaksınız. 

IMDb puanı: 7,2

Always Be My Maybe- 2019

Çocukluk döneminden kalma aşkların sıcaklığına inanıyorsanız bu film tam size göre! Şef olan Sasha yeni bir iş için doğup büyüdüğü şehre geri döner. Böylece çocukluk arkadaşı Marcus tekrar hayatına girer. Evlilik hazırlıkları yapan Sasha ummadığı bir anda nişanlısı tarafından terk edilince en büyük sığınağı Marcus olur.

IMDb puanı: 6,8

Hitch (Aşk Doktoru)- 2005

Başrollerinde Will Smith ve Eva Mendes'in yer aldığı bu ikonik aşk filminde, Will Smith'i erkeklere ilişkiler konusunda yardımcı olan bir aşk doktoru rolünde izliyoruz. Eva Mendes ise bir gazetede köşe yazarı. Haliyle ikisi de ilişkiler konusunda mesleklerinden ötürü oldukça tecrübeli. Peki bu ikili yan yana geldiklerinde tüm bildiklerini kendi aşk hayatlarında da uygulayabilecek mi? 

IMDb puanı: 6,6

P.S. I Love You (Not: Seni Seviyorum)- 2007

Vefat eden kocasının ona bıraktığı mektuplarla hayatına devam etmeye çalışan bir kadının hikayesine tanık olmaya ne dersiniz? Gözyaşlarınız arasında "bu filmin nesi beni mutlu edecek ki" diye düşünebilirsiniz. Aşk insanı mutlu etmez mi?

IMDb puanı: 7,03

Set it Up (Patronlara Tuzak)- 2018

İşkolik patronları tarafından yoğun bir şekilde çalıştırılan iki kişinin, sevimli bir planla patronlarını birbirlerine aşık etmeye çalışmalarını izleyeceksiniz. Belki onların da aralarında bir aşk filizlenir, ne dersiniz?

IMDb puanı: 6,5

To All the Boys I've Loved Before (Sevdiğim Tüm Erkeklere)- 2018

Sevimli bir romantik komedi önerimiz var. Sizi lise yıllarına götüreceğine eminiz! Aşık olduğu erkeklere mektuplar yazıp onları saklayan bir genç kızın tüm foyası ortaya çıkar. Tüm bu süreçte açıklanması gereken çook fazla şey vardır.

IMDb puanı: 7,2

Isn't It Romantic- 2019

Romantik komedilerin tam bir aldatmaca olduğuna inanan Natalie, bir gün kendisini o hep alay ettiği romantik komedi filmlerdeki gibi bir hayatın içinde bulur. 

IMDb puanı: 5,9

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI