Ana SayfaModaSonbahar Dolabınızı Canlandıracak 5 Renk

Sonbahar Dolabınızı Canlandıracak 5 Renk

Sonbahar dolabınızın depresyon tonlarından oluşması gerekmiyor! Sezon trendlerinin ışığında, yaz enerjisini sonbahar dolabınıza taşıyıp canlılık katacak 5 rengin izini sürüyoruz!

Yeşilin Her Tonu

2019 sezonunda podyumda sıkça gördüğümüz yeşil; aksesuardan mantolara; pek çok farklı formda karşımıza çıkacak. Ganni'nin bu saten elbisesi ise botlarla birlikte potansiyel bir sonbahar üniforması olmaya hazır!

Gizemli Mor

Pastel leylaklardan derin morlara; özellikle ymuşak dokularda harika duran bu rengi kullanmak için hazırız! 70'ler etkili bu Isabel Marant Etoile elbise ise kesinlikle favorilerimizden!

Parlak Turuncu

Başlıkta parlak demiş olabiliriz ama aslında turuncunun her tonunu kullanabilirsiniz! Yanık turuncu bu Usisi elbise ise dolabınızın kurtarıcısı olacak. 

Neon Kalemler

Fosforlu yeşil kalemleri şimdi modaya uyarlamanın zamanı! Üstelik kış ayında da karşımıza çıkacak bu trend için şimdiden yatırım yapmaya başlasanız iyi olur. Sies Marjan imzalı bu pantolon gibi rahat bir parçayla başlayabilirsiniz. 

Pembe Şok

Kabul edin, bu kadar parlak bir pembenin yeniden trend olacağını düşünmüyordunuz! Üstelik özellikle maskülen etkili takımlarda oldukça popüler! Jacquemus imzal bu pantolon da bunun kanıtı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI