Ana SayfaModaSonbaharda Kendinize Özgü ve İddialı Bir Stil İçin Mango'dan 10 Parça Önerisi

Sonbaharda Kendinize Özgü ve İddialı Bir Stil İçin Mango’dan 10 Parça Önerisi

Sonbahar özellikle hava sıcaklıkları nedeniyle kombin konusunda en farklı seçimleri yapabileceğiniz aylardan biri. Eğer bu sonbahara kendinize özgü ve iddialı bir imza stil yaratmak istiyorsanız; Mango’nun yeni koleksiyonundan seçtiğimiz bu 10 kilit parçayı alışveriş listenize şimdiden ekleyin!

Bu sezonun kilit renk paleti; toprak tonlarından oluşuyor. Dolayısıyla tüm sezon kullanacağınız çantayı bu tonlardan, deri materyallerde seçmeniz; her kombininize de farklı bir tat katacaktır. 

İyi bir sonbahar dolabının olmazsa olmazı: kusursuz kalıpta iyi bir jean pantolon! İstediğiniz her ortama, pek çok farklı tarzda kombinler yaratabilirsiniz. Mango'nun artık klasikleşen jeanlerinden bu sonbaharda dolabınıza eklemelisiniz. 

Ekose hiçbir zaman modası geçmeyen ancak sezon sezon etkisini yükselten trendlerden biri. Ekoseyi pantolon ya da etek gibi alışılmış alanlardan çıkarıp, hırka ya da ceket gibi parçlarda kullanarak punk ruhu yaratın! Mango'nun Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonundan bu parça isekesinlikle favorilerimiz arasında!

İyi bir jean pantolon edinmeniz gerektiğini belirtmiştik. Ancak sadece mavi değil koyu tonlara da bir şans vermelisiniz!

Viktoryen detaylar her daim kombininize sofistike dokunuş katan trendlerden biri. Siz de bu joker hakkınızı gömleklerde kullanabilir; gündüzden geceye kolaylıkla uyarlayabilirsiniz. 

Kombinin en önemli detayı kuşkusuz ki aksesuarlar. İddialı olduğu kadar zamansız da olan aksesuarlar için önerimiz Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonundan kendi karakteri olan parçalar…

Bootie'ler elbiselerden pantolonlara; pek çok görünümü kurtaran parçalardan biri. Toprak tonlarının bu sezondaki yükselişini de düşündüğümüzde; Mango'nun yeni sezonundaki bu yağ rengi ve kovboy detaylı bootie, kesinlikle alışveriş listemizin üst sıralarında yer alıyor. 

Sonbahar demek yağmur demek! Ancak kötü hava şartları şık görünmeye engel değil. Detayları ve renk tonlarıyla öne çıkan yağmur çizmelerini özellikle skinny jean ve taytlarla kullanın. 

Hem gündüz hem de gece şklığını tek bir aksesuarla halletmeniz mümkün. Altın tonlarındaki iddialı küpeler; bu konuda joker görevi üstleniyor. 

 

Sonbahar geldiğinde sıcacık kazakların düşüncesi bile içimizi ısıtıyor! Mango‘nun yeni koleksiyonundaki bu kazak da bu yüzden sonbahar alışveriş listemizin üst sıralarında yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI