Ana SayfaGüzellikSönük Saçları Hacimli Gösterme Yolları

Sönük Saçları Hacimli Gösterme Yolları

 1. Doğru Ürünleri Kullanın

Saçlara hacim vermeyi vadeden şampuan ve saç kremlerini kullanın. Hemen her markanın böyle bir ürünü mevcut.

2. Model Değiştirin

İnce saçlarınızı uzun kullanıyorsanız bu onları daha da hacimsiz ve güçsüz gösterecektir. Bunu ortadan kaldırmanın en etkili yolu saç stilinizi değiştirmek. Omuz hizasına ne dersiniz? İnanın buna değecek. Özellikle son senelerin trend saç modeli olan lob kesimler ince telli saçlıların imdadına koşuyor.

3. Saç Diplerini Hareketlendirin

İnce saçlıların en büyük şikayeti saçların dip kısımlarının sönük durması. Bunun için saç spreylerinden yararlanın. Abartıya kaçmadan uygulayacağınız krepe ile saçları içten dışa doğru hafif spreylerseniz hacmin arttığını göreceksiniz.

4. Yeşil Çay Kullanın

Yeşil çay doğal antioksidan ve kafein içerir. Bu bileşenler, foliküllerin uyarılmasında büyük rol oynar ve bu da saçı canlandırmaya yardımcıdır. Yeşil çayı dilerseniz içerek dilerseniz de saçlarınıza masajla uygulayarak tüketebilirsiniz.

5. Kuru Şampuan Uygulayın

Kuru şampuanı sadece kirli saçlarınızı temiz göstermek için kullanmaya son! Kuru şampuanların hacim veren etkisini saç diplerinizde gözlemleyin. Uyguladıktan sonra saçı havalandırarak diplere masaj yapın. Etkisine hayran kalacaksınız!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI