Ana SayfaSağlıkSporda Güzel Görünmek İçin Öneriler

Sporda Güzel Görünmek İçin Öneriler

Spor sütyenleri, oldukça önemli, onlarsız yoğun tempo bir aktivite oldukça rahatsız. Ayrıca ağrı ve acı oluşumu engelliyor, cilt deformasyonunu ve sarkmayı engelliyor ama bunun yanında görüntünüzü de toparlıyor. Doğru bedeni seçin.

Hepimiz spor kıyafetlerimizi sürekli giymek istiyoruz. Çok rahat oldukları gibi ayrıca artık moda (athleisure akımı). Ama o kıyafetlerin içinde iyi görünmek için de biraz uğraşmak gerekiyor. Bir kaç öneriyle yepyeni bir görüntü elde edebilirsiniz.

Sporda tamamen rahat olmanız ve görüntüzü değil hareketleri düşünmeniz gerekiyor. Bu yüzden en beğendiğiniz yerinizi ortaya çıkarın. Eğer bacaklarınızı seviyor ve göbeğinizden şikayetçiyseniz şort ve bol bir tshirt, kollarınızı seviyorsanız askılı bir üst ve siyah bir tayt giyebilirsiniz.

Tek renk giyinmenin etkisini hepimiz biliyoruz ve bunu sporda da kullanabilirsiniz. Tek renk giyinerek daha fit görünebilirsiniz, siyahı seçerek ekstra etki yaratabilirsiniz.

Üzerinize uzun ve bol bir üst giyerseniz, sürekli belinizi kapatmak veya üstünüzü düzeltmek zorunda kalmazsınız. Yüksek bel bir tayt bile giyseniz belinizi açmayacak bir üstle daha rahat edersiniz.

Göbek ve yanlarınızın kötü görünümünü engellemenin en kolay yollarından biri yüksek belli kıyafetler giymek. Yüksek tempolu sporlar sırasında giyeceğiniz ekstra yüksek bel taytlar her şeyi yerli yerinde tutarken sizde nasıl göründüğünüz yerine son seti tamamlamayı düşünebilirsiniz.

Dışarıdaki koşularınız sırasında belinize uzun kollu bluz veya sweatshirtünüzü bağlayabilirsiniz. 90lar havasında bir stil yakalamanıza da yardımcı olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI