Ana SayfaModaStil: Emilia Clarke

Stil: Emilia Clarke

Emilia Clarke, her ne kadar Game of Thrones ile herkesin gönlünü kazanmış olsa da, yer aldığı filmlerin sayısı arttıkça daha da çok seviliyor. Biz de sizler için bir stil galerisi oluşturduk. Bunun yanında da Emilia Clarke'ı niçin sevdiğimizi bir kez daha belirtmek istedik…

26 Mayıs, Londra

Game of Thrones'un güzeller güzeli Khaleesi'si, en son rol aldığı film 'Me Before You'daki (Senden Önce Ben) performansı ile de çok beğenildi. İngiliz oyuncu, şu sıralar yeni bir film için hazırlanıyor.

Me Before YouAvrupa Prömiyeri

Güzel oyuncunun babası, ona: "Televizyonu, kitaplığından daha büyük olan hiç kimseye güvenme" öğüdünü verdiğinden beri okumak onun için çok önemli bir hale gelmiş.

Game of Thrones'daki rolünü nasıl kaptığını sorduklarında Clarke, "Önce robot, sonra da tavuk dansını yaptım. Sanırım sonunda baya ikna olmuşlardı." dedi.

Sürekli insanların gözü önünde olmanın nasıl olduğuna dair ise güzel oyuncu "Bir eksisi var; yabancı insanlar size aşk hayatı tavsiyesi veriyor. Gelip 'Dizinin çok büyük hayranıyım ama o adamla ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum.' diyorlar." dedi.

Me Before You – Dünya Prömiyeri

Evlilik planları hakkında ise "Şu an kimse sormuyor ama eğer Leonardo DiCaprio süpermodellerle çıkmayı bırakırsa, olabilir." diyor.

Çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen oyuncu "Yapabildiğim kadar çocuk yapmak isterim." diyor.

"Yakın arkadaşlarımdan biriyle bir gezideydik. Bana çok utandığım bir şeyi hatırlattı. Anlaşılan onunla ilk tanışmamızda yanına gidip 'Merhaba, benim adım Millie ve oyuncu olmak istiyorum.' demişim. Biraz utanç verici ama evet her zaman oldukça kararlıydım."

"Şehir dışını özlüyorum hep. Sakinliği ve huzuru orada buluyorum, yeşilliklerin olduğu yerlerde."

"Aileme oyuncu olmak istediğimi söylediğimde hayatım boyunca işsiz olacağımı düşünüyorlardı. Sanırım sadece bir işim olduğu için mutlular!"

Sean Parker And The Parker Foundation Launch The Parker Institute For Cancer Immunotherapy Gala

Dizideki diğer oyuncularla nadiren karşılaştığını söyleyen Clarke, "Çoğunlukla farklı yerlerde çekim yapıyoruz. Bir ödül töreninde karşılaşıp 'Tanıştığıma memnun oldum. Sanırım aynı dizide rol alıyoruz, duyduğuma göre oldukça iyiymişsin!' diyebiliyoruz." diyor.

"Oyunculuğumla hatırlanmak isterim, göğüslerimle değil."

CinemaCon 2016 

Film ve dizilerdeki çıplak sahneleri hakkında "Bazı düşüncelerim var. Bu konuda bir eşitsizlik olduğunu düşünyorum, kadınların daha fazla çıplak sahneleri var. Bence eşit olmalı. Erkekler de soyunsun!" dedi.

Güzel oyuncu kırmzı halı fotoğraflarının biraz aldatmacalı olduğunu söylüyor. "Kırmızı halı fotoğraflarının açıklamasında 'Bu kız 2 haftadır antrenman yaptı, meyve suyu diyeti yaptı, saçı ve makyajı profesyönel kişiler tafından yapıldı ve üzerindeki elbise onun ölçülerine göre dikildi' yazmıyor ki. Keşke 'Bunlar gerçek halleri değil.' yazsa."

Premiere Of HBO's 'Game Of Thrones' Season 6

Annesinin gençken Clarke için 3 adet kuralı varmış: "Uyuşturucu kullanma, cinsel ilişkiye girme ve kaşlarına dokunma."

Broadway'deki zamanı hakkında ise "İlk başta herkes bana çok cesur olduğumu söyleyip duruyordu. Ben de anlayamıyordum, kim böyle bir teklifi geri çevirirdi ki? Broadway'de bu ikonik karakteri canlandırmak hayatta bir kere yakalanacak bir fırsat. Sonra gerçekten Broadway'e gidince durumun ağırlığını anladım." diyor.

Game of Thrones'da canlandırdığı karakterin önemi hakkında Clarke "Daenerys hakkında sevdiğim şeylerden biri de bana genç kızlara bir şey kanıtlama, birinin eşi veya sevgilisi olmaktan çok daha fazla olabileceğimizi gösterme şansı vermiş olması." diyor.

2016 MTV Movie Awards

"Benim için ideal bir erkeğin aklı her şeyden daha önemli. Gerçekten zeki, beni güldürebilen ve normal bir vücudu olan biri. Six-Pack'lere ihityacım yok. Olursa yatağımdan kovmam tabii ama şimdiye kadar canlandırdığım karakterlerin partnerleri fazlaca mükemmel oldu."

2016 Vanity Fair Oscar Party

"Genel kuralım şu: internetteki hiçbir şeye bakmıyorum."

2016 Film Independent Spirit Awards

22nd Annual Screen Actors Guild Awards

Lancome BAFTA Nominees Party

EE British Academy Film Awards

HBO'nun 2016 Golden Globe Awards Partisi

"Bir Golden Globes partisinde Channing Tatum ve güzel karısı Jenna Dewan yanıma gelip, birbirlerine 'hayatımın ay ışığı' ve 'güneşim ve yıldızım' diye hitap ettiklerini söyledi. Resmen kaldıramadım. 'İkiniz de çok güzelsiniz. Lütfen bir şeyler yaşayalım. En azından sarılsak olur mu?' dedim."

73rd Annual Golden Globe Awards

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI