Ana SayfaModaStillerini Severek Takip Edeceğiniz 12 Popüler Drag Queen

Stillerini Severek Takip Edeceğiniz 12 Popüler Drag Queen

Hayatın tüm renklerini taşıyan insanları daima destekliyor, seviyor ve ilgiyle takip ediyoruz! Zaten değerli Seyfi Dursunoğlu yani sahne adıyla Huysuz Virjin gibi bir ikonla büyüyen nesiller olarak bizden daha farklısı da beklenemez, öyle değil mi? 

Günümüzde drag queen'ler şov programları yapıyor, yarışmalara katılıyor, jüri üyesi oluyor, marka iş birliklerinde yer alıyor- kendi markalarını çıkarıyor, moda haftalarında "front row" onlara ayrılıyor, ünlü modaevleri onları giydirmek için adeta yarışıyor! Milyonlarca sosyal medya takipçisi onların verdiği bakım ve makyaj ipuçlarıyla görünümlerini bir üst noktaya taşıyor. Tüm bu detaylar drag queen'leri bizim için daha da havalı kişiler haline getiriyor. O halde Instagram'ın en popüler ve şık drag queen'lerini takip etmekte daha fazla gecikmeyin. Önerilerimizle başlayabilirsiniz! 

Fotoğraf: @thenickydoll

Miss Fame

Tam anlamıyla bir süpermodel! Miss Fame, RuPaul's Drag Race'in 7. sezonundaki isimler arasındaydı. Kusursuz kombinleri ve makyaj görünümleriyle Instagram'da 1 milyon takipçisine görsel bir şölen yaşatarak ilham veren Miss Fame, moda haftasındaki defileleri de ünlü tasarımcılar tarafından giydirilerek en ön sırada izliyor! 

Instagram: @missfamenyc

Symone

RuPaul’s Drag Race 13. sezonun kazananı olan Symone, karakteristik yüz hatlarıyla yarattığı makyaj ve saç görünümleriyle özellikle beğeni topluyor. Stilinde ise ışıltılar, deriler ve trend parçalar vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Instagram: @the_symone

Gottmik

RuPaul's Drag Race'in 13. sezon finalistlerinden olan Gottmik'in pek çok kişi için gönüllerin birincisi olduğunu söylesek yanlış olmaz! Makyaj sanatçısı olarak da dikkatleri çeken Gottmik'in en ikonik yönü şüphesiz ki adeta bir Venedik maskesini anımsatan beyaz yüz makyajı.

Instagram: @gottmik

Naomi Smalls

Marka iş birlikleri, büyüleyici perukları, kusursuz fiziği ve moda seçimleriyle Naomi Smalls drag queen'ler arasında önde gelen isimlerden! Shiseido gibi kozmetik markalarının yüzü de olan Naomi, bir başka drag olan Kim Chi ile 2020'de çıkardığı makyaj ürünleriyle de popülerliğini artırmıştı!

Instagram: @naomismalls

Aquaria 

Bir dönem Moschino x H&M iş birliği kampanyasının yüzleri arasında da gördüğümüz Aquaria, ayrıca bir süredir IMG Models ajansının modelleri arasında yer alıyor. Aquaria trendleri takip edip onlara kendi yorumunu katarak hayranlık uyandıran stil görünümlerine imza atıyor.

Instagram: @ageofaquaria

Jaida Essence Hall

Şov dünyasına 2010 yılında giren ve o zamandan bu yana sayısız ödül kazanan Jaida Essence Hall, cazibesini sergilemekten çekinmeyen isimlerden! Eski Hollywood ilhamlı moda seçimleri, büyüleyici kostümleri, iddialı aksesuarları ve farklı saç modelleriyle Jaida gerçek bir ikon.

Instagram: @jaidaehall

Adore Delano

Onu ilk kez American Idol yarışmacısı olarak tanıyanlar, ardından RuPaul's Drag Race'de kendisiyle tekrar karşılaştı! Kendine has müzik, güzellik ve moda anlayışı onu drag queen'ler arasında ön plana çıkarıyor. Androjen stiliyle Adore, hem maskülen hem de feminen detayları bir araya getirmeyi seviyor.

Instagram: @adoredelano

Pearl Liaison

Pearl, stilinden ziyade büyüleyici bir şekilde hazırladığı saç ve makyaj görünümlerine orman içinde yaptığı çekimlerle odaklanan fotoğraflarıyla ilham veriyor. Kullandığı peruklara ve uyguladığı makyajlara hayran olmamak mümkün değil!

Instagram: @pearliaison

Violet Chachki

Drag sahnesinin Dita von Teese'i olarak kabul edilen Violet, bunun hakkını verecek şekilde ince beli ve korse kullanımıyla dikkat çekiyor. Kendisi ayrıca Drag Race'in 7. sezon kazananı! Onu sıklıkla Jean Paul Gaultier, Moschino ve Jeremy Scott tasarımları içinde görmeniz mümkün.

Instagram: @violetchachki

Nicky Doll

Aslen Fransa Marsilyalı olan Nicky Doll, stilinde de Fransız büyüsüne sıklıkla başvuruyor. Drag Race'in 12. sezonunda yer alan Nicky Doll, bundan önce de 90'ların Fransız modasını yansıtan stiliyle belli bir şöhrete sahipti. Feminen, zarif ve bir o kadar şık stilinden öğreneceğimiz çok şey olduğu kesin!

Instagram: @thenickydoll

Gigi Goode

Stilinde kullandığı kıyafetlerle zaman zaman bize Bella Hadid, Dua Lipa çağrışımları yapan Gigi Goode, pek çok marka iş birliğine de imza atmaktan geri kalmıyor. Jean Paul Gaultier'in La Belle parfümünün yüzü olması gibi! 

Instagram: @thegigigoode

Alaska

Şu sıralar çıkardığı "My Name's Yours, What's Alaska?" kitabının heyeecanını yaşayan drag queen, marka iş birlikleriyle de adından sıklıkla söz ettiriyor. Instagram biyografisinde yazan cümle bile onun cazibesini gözler önüne seriyor: "Her şey kırmızı olmalı."

Instagram: @theonlyalaska5000

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI