Ana SayfaAstrolojiSürekli benzer özelliklerde insanlardan hoşlanmanızın astrolojik nedenleri

Sürekli benzer özelliklerde insanlardan hoşlanmanızın astrolojik nedenleri

Romantik ilişkilerde benzer döngüler yaşamak çok yorucu ve yıpratıcı olabiliyor. Hep aynı karakter özelliklerine sahip insanlardan hoşlanıyor ve bu insanlarla ilişkileriniz benzer şekillerde sonlanıyorsa astrolojik açıdan bazı açıklamaları olduğunu bilmenizde fayda var.

Astrologların belirttiğine göreyse gezegeniniz, burcunuz, doğum haritanızdaki yükselen burç, kuzey ve güney düğümü gibi detayların hepsi ilgi duyduğunuz kişileri etkiliyor.

Size tanıdık gelen insanlardan hoşlanmanız aslında oldukça normal. Bilinçaltı olarak bu size tanıdık bir güven sağlar; sizde ilişki boyunca başınıza gelebilecek süreçlerin sürpriz olmamasına dair bir inanç yaratır. Peki yıldızlar bu konuda neler söylüyor? İşte astrologların ortak paydalarına göre sürekli aynı tipte insanlara çekilmenizin, onlara aşık olmanızın nedenleri!

Burcunuz/ Güneşiniz

Bazı burçların birbirleriyle daha iyi anlaştığı aşikar. Örneğin, Kova da Yay da özgürlüğe değer vererek birbirlerinin ihtiyaçlarını anladıklarından dolayı güzel ilişkiler yaşayabilirler. Aynı gruba ait burçların da birbirleriyle apayrı bir kimyaları vardır. Su grubu burçları birbirlerinin duygularını çok daha iyi anlarlar. Haliyle ihtiyaçlarınızı anlayan ve enerjinize uyan birine çekilmeniz de oldukça normaldir.
Güney Ay Düğümü

Geçmiş ile alakalı olan güney düğümünüz size geçmişteki bazı eksiklikleri tamamlamanız için aynı tipte kişileri karşınıza çıkarabilir. Örneğin güney düğümünüz Yengeç burcunda ise, hayatınızda önemli yerlere koyduğunuz kişilerin doğum haritalarında Yengeç baskınlığı olması kuvvetle muhtemeldir. Güney düğümünüzün size hatırlattığı geçmiş sorunları, yaraları ya da eksiklikleri giderene kadar hayatınızda Yengeç özellikleri baskın birini arama eğiliminde olmaya devam edebilirsiniz.

Ev konumu

Doğum haritasında dördüncü ev, aile ve yuvayı simgeler. 4. ev konumunuzdaki burç ile büyüdüğünüz evde, yuva kavramınızda aradığınız kişiyi bağdaştırmanız muhtemeldir. Örneğin 4. ev İkizler burcunda ise, İkizler burcunda biri ile aile kurmaya odaklanmış olabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI