Ana SayfaGüzellikTarte Shape Tape Kapatıcının Denemeniz Gereken Muadilleri

Tarte Shape Tape Kapatıcının Denemeniz Gereken Muadilleri

Tarte'ın ikonikleşmiş Shape Tape concealer kapatıcısı yerli- yabancı pek çok makyaj artisti ve güzellik influencer'ı tarafından beğeniyle kullanılıyor. Ekstra kapatıcılığı ile meşhur ürün ülkemizde satılması beklenen kozmetiklerin başında.

Ancak Shape Tape olmasa da onun kadar iyi olmasıyla bilinen ve Tarte muadili sayılan kapatıcıları sizler için araştırdık.

İşte şans verebileceğiniz Shape Tape muadili kapatıcılar:

Makeup Revolution- Conceal & Define Concealer

Revolution kapatıcı tıpkı Tarte Shape Tape gibi son derece pigmentli ve mat bir formüle sahip. Böylece ürünü tek seferde uygulayarak maksimum kapatıcılık elde edebilirsiniz. 

Rimmel- Stay Matte Concealer

Tarte Shape Tape muadillerinden bu ürün Tarte'a kıyasla daha ıslak ve yumuşak bir dokuya sahip. Bu da ince çizgilere dolmadan ya kuruyup çatlamadan göz altlarınızı kapatmanıza yardımcı oluyor. 

Wet n’ Wild- Photo Focus Concealer

Tarte Shape Tape kadar pigmentleri yoğun bir ürün olmasa da Photo Focus concealerın kapatıcılığına güvenebilirsiniz. Yumuşak ve hafif formüllü yapısı kolay uygulama sunuyor. Ekstra etki gözlemlemek istiyorsanız iki kat şeklinde uygulayabilirsiniz.

L’Oreal- Infallible Full Wear Concealer

Ürün 8-10 saat gibi bir süre göz altlarınızda kalıcılık sağlıyor. Tarte Shape Tape'in muadilleri arasındaki Infallible Full Wear Concealer göz altlarınızdaki çizgilere dolmadan ve cildinizi kurutmadan üstün kapatıcılık vadediyor.

e.l.f. Cosmetics 16 Hour Camo Concealer

Tarte Shape Tape'e en yakın muadil olarak görülen ürün uygun fiyatıyla da yüzleri güldürüyor. e.l.f. kapatıcı, göz altlarınızda ağırlık bırakmadan hafif mat formüllü yapısı ve yoğun pigmentleriyle beklediğiniz kapatıcılığı sunuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI