Ana SayfaMagazinTati İnterneti Sallayan James Charles Kavgası Hakkında Bir Kez Daha Konuştu

Tati İnterneti Sallayan James Charles Kavgası Hakkında Bir Kez Daha Konuştu

Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan olaylarından olan Tat ve James Charles kavgasında sular durulmuyor. Tati’den konuyla ilgili yeni bir video geldi.

İlk olarak Tati Westbrook ve James Charles dramasının nasıl başladığını bilmiyorsanız; sizi konuyu ayrıntılı bir şekilde açıkladığımız bu makalemize alalım. Ancak konu bununla kalmadı zira dramanın ateşi bu hafta da sürüyor!

Geçtiğimiz hafta yayınladığı "Bye Sis" videosundan beri sessizliğini koruyan Tati, buradan da izleyebileceğiniz "Why I Did It…" adında yeni bir video yükledi. 

Tati bu yeni videosunda; Bye Sis yayınında neden James Charles hakkında açıkça konuşmayı tercih ettiğini açıklıyor. 

43 dakika uzunluğundaki Bye Sis videosunun aksine 18 dakika uzunluğunda olan bu yeni videoyu izlerken Kris Jenner gibi ekrana şok olarak baktığımız doğru!

Tati, yeni videosuna "bu videodan sonra bir süreliğine Youtube'a geri dönmeyeceğini ve sosyal medyaya ara vereceğini açıkladı."

Ayrıca ortamın kendisi için çok "karanlıklaştığını" da belirten Tati, geri adım atmaya ve eskisi gibi makyaj dolu eğlenceli içeriklerini üretmeye devam edecek enerjiyi bulmaya ihtiyacının olduğunu söyledi. 

Videoda ayrıca James'in tüm hafta boyunca yediği linci öngöremediğini söyleyen Tati; Charles'ın kanalı daha büyük ve güçlü olduğu halde tepki görenin kendisi değil o olduğunu öğrenince şaşırdığını da eklemeden geçemedi. 

Videoyu taraf seçmemiz veya dalga geçilecek capslere kaynak olsun diye yapmadığını belirten Tati; "James pek çok belanın içinde ve bu şekilde davranmayı bırakmalı. Eğer bırakmazsa gerçekten onun için kötü olacak" demişti. 

Tati ayrıca #TeamTati muhabbetinden de hoşlanmadığını belirtti. 

Videodaki en önemli kısım ise "James Charles'dan nefret etmediğini ve bizim de nefret etmemizi istemediğini" belirttiği kısım. "Hepimiz çevremizdeki insanlar yanlış bir şeyler yaptığında onları hayatımızdan çıkarmaya ihtiyaç duyuyoruz. Ama aynı zamanda onlara yaptıklarını anlamaları için şans da vermelisiniz."

Videoyu herkesi doğru olanı yapmasını önererek bitiren Tati "Bu vitamin işinden çok daha derin bir konu. Ama birisinin düşüşünden keyif almaktan gelecek hiçbir iyi şey yok." şeklinde ekledi. 

Sözlerini mola vermeye ihtiyacı olduğunu belirterek bitiren Tati; olanları kutlamadığını sadece ailesine ve eşine odaklanmak istediğini söyledi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI