Ana SayfaGüzellikTemmuz Ayında Mutlaka Edinmeniz Gereken En Yeni Kozmetik Ürünleri

Temmuz Ayında Mutlaka Edinmeniz Gereken En Yeni Kozmetik Ürünleri

Bu ürünleri hem şehirde hem de tatilde kullanabilirsiniz! Drugstore ürünlerden high end’lere, işte Temmuz ayının en yeni ve en iyi kozmetik ürünleri!

NARS Summer Lights Yüz Paleti

Bu ayrıcalıklı palet ve ambalaj sadece kısa bir süre için satışa sunulacak. Palet içerisinde aydınlatıcı pdura, bronzlaştırıcı pudra ve dört far içeriyor. Bu palet ile yanaklara ve gözlere anında sıcaklık katarak sağlıklı bir ışıltıya sahip olun.

Stila Suede Shade Liquid Eyeshadows

Favori likit göz farımız şimdi de mat bitişe sahip formülü ile karşımızda! 8 farklı ton içeren seri uzun süre kalıcılığı ile de kalpleri çalıyor. 

Maybelline New York Super Stay Under-Eye Concealer

Maybelline'in çok satan Super Stay fondöteni şimdi concealer versiyonu ile makyaj çantamızın vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. 12 farklı tonu var ve 24 saat tam kapatıcılık vaat ediyor. 

Sigma Beauty Detail Blending Brushes

Göz makyajı fırçaları her zaman özeldir çünkü herkesin göz şekli farklıdır. Neyse ki Sigma'nın bu yeni far fırçası serisi sayesinde dilediğiniz şekillerde detaylar yaratabileceksiniz. 

Maybelline New York Master Chrome Jelly Highlighter

Jelly highlighter trendi bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Bronz ve rose gold renkleri var. 

Lisa Eldridge Luxuriously Lucent and Insanely Saturated Lip Colours

Makyaj gurusu Lisa Eldridge şimdi de pembe sevenler için bir seriyle makyajseverlerin karşısına çıkıyor. Somon pembesi, gül pembesi, karpuz pembesi ve modern fuşya tonlarındaki bu seri; kadife dokusuna sahip. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI