Ana SayfaSağlıkÜnlülerin Antrenörü Tracy Anderson'dan Hızlı Kilo Vermenin Sırları

Ünlülerin Antrenörü Tracy Anderson’dan Hızlı Kilo Vermenin Sırları

Gwyneth Paltrow’un boşanma sonrası yarattığı o “intikam vücudunu” hatırlıyor musunuz? Peki ya Madonna’nın Hard Candy dönemindeki ince ve kaslı genç vücudunu? Cameron Diaz, Nicole Richie, Jennifer Aniston ve Kim Kardashian gibi isimlerin de antrenörlüğünü yapan Tracy Anderson’dan hızlı kilo verme teknikleri…

Tracy Anderson; Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian ve Madonna gibi isimlerin formlarını korumasının ardındaki isim. 44 yaşındaki dünyaca ünlü antrenör; beslenme metodlarını ve hızlı kilo vermenin yollarını açıkladı. Anderson tabii ki sağlıklı bir diyete uymak ve fitness rutinine sahip olmanın gerekliliğinin altını çiziyor. "Sağlıklı atıştırmalıkları evden çıkmadan önce mutlaka çantama atarım" diye Anderson; meyvelerin fanı olmadığını ve sushi tüketmediğini de ekliyor. 

Meksika mutfağını tüketirken tereddüt etmeyen Anderson; akşam yemeği için favorisinin salata,et ve patates püresi ya da somon, pisi balığı ya da karides gibi deniz ürünleri olduğunu söylüyor. Günde bir kadeh şarabın ise zararının olmayacağını söylüyor. 

"Hızlı bir şekilde kilo vermenin sırrı her gün egzersiz yapmaktan geçiyor. Ayrıca tabii ki gluteni kesip düşük karbonhidrat almalısınız. Nasıl hareket eder, nasıl yerseniz o şekilde görünürsünüz. Küçük porsiyonlar arasında acıkıyorsanız arada bir poşe yumurta yiyin. Açlığınız dindiğinde ise bir sonraki öğünü küçültün."

"Bazen düşüncenizi, beslenmenizi ve hareketlerinizi değiştirmeniz bile fark yaratır. Yeni bir rutine ihtiyacınız olabilir. Ya da kahvenizden sütü eksiltmek yararlı olabilir. En kesin çözüm ise işlenmiş gıdaları hayatınızdan yavaş yavaş çıkarmak."

Tracy Anderson’ın önerdiği diyette ise her öğün için satırlardan birini seçebilirsiniz.

Kahvaltı

·         Deniz tuzu ekleniş poşe yumurta, yanında lahana yaprakları ve domates

·         %100 Organik bar

·         1 kase yaban mersini, böğürtlen ve ahududu

Öğle için bunlardan birini seçin

  • Salata: Doğranmış marul, ıspanak, yeşil soğan, ham brokoli(tepelerini kesebilirsiniz) salatalık, sarı soğan, Alman Lahana Turşusu, pirinç sirkesi, çiğ badem
  • Salata 2: Doğranmış ıspanak, kırmızı soğan, maydanoz, peynir, sirke
  • Tavuk sote: 1 tavuk göğsünü sarımsak ile soteleyin. Ayrı bir tavada 1 bardak organik domatesi sosunu kırmızı biber ile çevirin. Soteye yarım soğan ve yarım kabak da ekleyin. Tavukları içine atın ve son olarak sarımsak ekleyin.
  • Izgara Tavuk: Izgara yaptığınız bir tavuk göğsünün yanına üstüne pirinç sirkesi ekleyeceğiniz marul, salatıl ve limon ekleyin.

·         Balık: 1 kutu ton balığının yağını süzün ve hardal ile tüketin.

Akşam yemeği için bunlarda birini seçin

Izgara ya da buharda pişmiş tavuk ya da balık tercih edin. Yanına ıspanak, domates, kapari, kabak, soğan gibi gıdalar tercih edebilirsiniz.

Kendinizi şımartmak için atıştırmalık olarak bir bar çikolata yiyebilirsiniz. Tabii ki bitter olmak şartıyla!

.

Diğer öneriler

·         Olabildiğince organik gıda tüketin

·         Bol su için

·         Kahvenizi sütsüz çayınızı ise kalorisiz olanlardan seçin

·         Günde iki yumurta yemeyin

·         Günde 1-2 bardak şarap içebilirsiniz. Eğer içiyorsanız en iyi zaman dilimi acıkma dönemine girmeden öncesi olacaktır. Kırmızı şarap daha yararlı ancak kilo vermek istiyorsanız beyaz daha iyi bir tercih olacaktır.

Gwyneth Paltrow'un Goop sitesine verdiği röportajda eğer kilo vermek için daha kısa bir zaman varsa daha hafif opisyonlara yönelinebileceğinin altını çizen Anderson, eğer 48 saatiniz varsa kahvaltı için protein tozu, öğle için poşe yumurta ve küçük bir salata, atıştırmalık olarak yarım bar çikolata ve akşam için ızgara ya da buharda pişmiş et ya da balık tercih edilebileceğini söylüyor. 

Tracy Anderson şöhrete Gwyneth Paltrow sayesinde kavuşmuştu. Chris Martin ile ayrılığı sonrası ilk kez Iron Man kırmızı halısında kaslı ve fit vücuduyla gördüğümüz yıldız; Anderson'ın metodunun şöhrete kavuşma nedenlerinden biriydi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI