Ana SayfaMagazinÜnlülerin Şöhret Hakkındaki Dikkat Çeken Açıklamaları

Ünlülerin Şöhret Hakkındaki Dikkat Çeken Açıklamaları

Megan Fox 2013 yılında verdiği bir röportajda şu cümleleri kullanıyor: "İnsanların anladığını sanmıyorum. Herkes, büyük bir evde yaşadığımız veya Bentley araba kullandığımız için çenemizi kapatıp şikayet etmeyi bırakmamız gerektiğini düşünüyor. Yani hayatın harika olmalı. Oysa şöhret olduğunuzda milyonlarca kişi tarafından sürekli olarak zorbalığa maruz kalıyorsunuz."

Billie Eilish ise Haziran 2021'de Los Angeles Times'a konuşarak ünlü olduğu ilk zamanlarda hissettiklerini şu cümlelerle özetledi: "Dışarı çıkmaktan, etkinliklere gitmekten, tanınmaktan nefret ediyordum. İnternette bir sürü gözün üzerimde olmasından nefret ediyordum."

Lady Gaga ise 2016'da ünlü olmakla ilgili bu açıklamada bulunmuştu: "Mülkiyet sınırını bir kez geçtiğimde artık özgür olmadığımın gayet farkındayım. Dünyaya çıktığım anda, bir bakıma herkese aittim. Beni takip etmek yasal. Sahile gittiğimde beni takip etmek yasaldı. Polisi arayamam ya da gitmelerini isteyemem."

Başarılı oyuncu Anne Hathaway ise 2014 yılında bir dergiye ünlü olmakla ilgili düşüncelerini açtı: "Nasıl yapacağımı, şöhretle nasıl ilişki kuracağımı bilmiyordum. Bu beni strese sokuyordu. İnsanlar sürekli 'kendin olmalısın' diyordu ve kim olduğumu henüz kendim bile bilmiyordum."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI