Ana SayfaDekorasyonYasemin Taciroğlu'nun Evi InStyle Home Haziran Sayısında

Yasemin Taciroğlu’nun Evi InStyle Home Haziran Sayısında

"Burası orijinaline uygun olarak tamamen yenilendi. Biz, satın aldıktan ancak altı yıl sonra içine yerleşebildik. Bina 1901’de Abdülmecit’in sadrazamı için yapılmış. Annemin dekorasyonunda emeği büyüktür."

"Burada herkesin kendine ait ferah yaşam alanları bulunuyor. Ben evdeysem ağırlıklı odamda vakit geçiririm. Tüm ailenin ortak buluşma noktası ise üst kattaki salondur."

"Bu tarz bir evde büyümek doğal olarak dekorasyon zevkimi de etkiledi. Dekorasyona da yaş aldıkça ilgi duymaya başladım. Ben klasik tarzı kendime uzak bulmuyorum. Yüksek tavan ve geniş mekanlarda kendimi daha iyi hissediyorum. Gri ve antrasiti de renk olarak görmek isteyebilirim."

"Benim çocukluğum Bebek’te geçti. Sarıyer’e taşındıktan sonra burayı da çok sevdim. Huzurlu ve sakin bir hayat sunuyor çünkü."

"Benim moda anlayışım doğal ve rock-chic’e yakındır. Ama böyle romantizm etkisinde olan kıyafetleri de seviyorum. Örgüler, pastel tonlar, çiçek ve kelebek desenler hem bizim koleksiyonda hem de benim tarzımda hakimdir."

​Röportajın ve çekimin devamı InStyle Home Haziran sayısında!

"Hatta bunun için annem buraya vakti zamanında bir marangozhane bile kurdurmuştu. Detaylara çok önem verir. Örneğin evin tırabzanları Paris’teki Louvre Müzesi’nin metro durağından esinlenilerek tasarlanmıştır."

Modacı Nedret Taciroğlu ve iş adamı Ali Taciroğlu’nun kızı Yasemin Taciroğlu'nun, Abdülmecit’in sadrazamı için inşa edilmiş Sarıyer’deki ikinci derece tarihi eser yalısı InStyle Home Haziran sayısında..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI