Ana SayfaGüzellikYaz İçin En Uygun Fiyatlı Parfüm Önerileri

Yaz İçin En Uygun Fiyatlı Parfüm Önerileri

Artan kozmetik fiyatlarıyla birlikte parfümlerin de ulaşılması zor geldiğinin farkındayız. Ama neyse ki bu listeyi sizin için hazırladık! Fiyatı iki haneden yukarı çıkmayan; yaz için uygun fiyatlı parfüm önerileri için okumaya devam edin!

MAVİ First Love

Çiçekli bir tona sahip First Love; sümbül, portakal çiçeği, yasemin ve silhat özlerinden oluşuyor. Koklar koklamaz seveceksiniz…

H&M Petals

Taze bir buket çiçeğin kokusuu kim sevmez ki? Bu buketin şişelenmiş hali sie bu parfümde sizi bekliyor.

BEE BEAUTY Lilac Amethyst Parfüm

Romantik ve gizemli bir yaz kokusu! Üst notalarında fresh kokuların etkisini taşıyan Bee Beauty Lilac Amethyst parfümüne orta notalarda iris ve manolya eşlik ediyor.
Alt notalarda sedir ağacı, vanilya ve amber mükemmel uyumu ile uzun süre kalıcı bir etki bırakıyor.
 

KOTON Exotic Paradise Bright Sunset

Limon ve mandalinalı yaz başlangıcını, tatlı çiçeklerle birleştirip, şekerli notalarla sonlandıran bu parfüm adeta yaz mevsimi gibi kokuyor. Üst Notalarında Limon, mandalina, karabiber; orta notalarında yasemin, müge, menekşe, portakal çiçeği ve alt notalarında ise vanilya, çikolata, amber ve misk var.

KOTON Delicate Bloom Parfüm

Sade, çekici ve duygusal çiçek notalarıyla açılış yapan parfümün orta notalarında sandal ağacı ve sedir bulunuyor. Odunsu ve güçlü bitişe sahip bu kokuya bayılacaksınız!

LC Waikiki LCW Vision Summer Blossom

Narenciye ve meyveli kokularından hoşlananlar için harika bir koku olan bu parfümün orta notaları çiçeksi; alt notasında ise meşe yosunu ve misk barındırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI