Ana SayfaSağlıkYeni Yılda Yeni Cinsel Yaşam

Yeni Yılda Yeni Cinsel Yaşam

Her sene sonunda belirli bir döngünün içinde buluruz kendimizi; “2018 yılında yaptığım hiçbir şeyi 2019 yılında tekrarlamayacağım”. Bu cümleyi hangimiz, ne kadar gerçekleştirebildik? Tamam, belki her konuda geçerli sayamayız bu cümleyi ama cinsel yaşamamız için geçerli kılabiliriz. 2020 yılında cinsel yaşamınızı daha sıcak ve zevk dolu bir hale getirmek istiyorsanız, önerilerimize göz atabilirsiniz.

O sıcak öpüşme gerçekleştiği an ateşli ve tutkulu bir seks neredeyse garanti haline gelir. Yapmacık, sıradan öpücükleri bir kenara bırakın ve partnerinizi hissederek öpün.

Bridget Jones'un tam sevişme esnasında ortaya çıkan o iç çamaşırını hatırlıyor musunuz? Evet, Bridget şanssızdı çünkü seks yapmayacağından emindi. Kendinizi her an sevişmeye hazırlıklı bir hale getirin. Dolabınıza bir göz atın ve sizin için çekicilikten uzak iç çamaşırları doğruca çöp kavasına gönderin.

Tabii ki istemediğiniz şeyler için kendinizi zorlamayın. Ama istediğiniz şeyler varsa da sessiz kalmayın. Konuşun. Belki de partnerinizin sizden beklentisi tam da bu yöndedir. Kafanızdaki cinsel davetleri dışarıya akıtmaktan çekinmeyin.

Cinsel ilişki esnasında kendinizi iyi veya kötü hissedebilirsiniz. Orgazm olmadığınız zamanlarda partnerinizi kırmamak için numara yapmayı bırakın. Belki de bir şeyleri gerçekten yanlış yapıyordur.

En azından orgazm numaralarını sürekli hale getirmemeye çalışın.

Biriyle randevuya çıktınız ve gece hiç beklemediğiniz bir şekilde evde sonuçlandı. Sevişmek istiyorsunuz ama saat çok geç; prezervatif bulmanız mümkün değil. Komodininizde bir prezervatif çıkararak partnerinize sürpriz yapabilirsiniz.

Seyahatlerinizde, randevularınızda, günlük yaşamınızda her an çantanızda prezervatif bulundurmanızı önerebiliriz. Biliyorsunuz ki korunmak ilk ve en önemli maddeler arasında.

Biz kadınlar cinsel ilişkiye pürüzsüz bir vücuda sahipken evet deriz. Peki ama neden? Sizi isteyen bir adam o küçük detayla ilgilenecek mi sanıyorsunuz? Cevabı biz verelim: hayır! İnanın bize, erkekler seks yapmayı dört gözle beklediklerinde, o küçük detaylara asla önem vermezler. Bu nedenle kendinizi kısıtlıyorsanız, bu kısıtlamalardan vazgeçme vakti geldi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI