Ana SayfaGüzellikZeytinyağını Güzellik Rutininden Eksik Etmeyen Ünlülerden Pratik İpuçları

Zeytinyağını Güzellik Rutininden Eksik Etmeyen Ünlülerden Pratik İpuçları

Kylie Jenner ablası Khloé Kardashian ile çektiği YouTube videosunda zeytinyağı tutkusunu dile getiriyor. Kylie, saçlarını şampuanladıktan ve vücuduna peeling uyguladıktan sonra baştan aşağı kendisini organik yağlar ile nemlendiriyor. İlk tercihi zeytinyağı olan Kylie Jenner ayrıca jojoba yağı ve badem yağını da kullanıyor.

Güzel oyuncu Emma Stone alerjik bir cildi olduğu için tek bir içeriğe sahip olan ürünlerden kullanabiliyor. Alerjik cildine en iyi gelen şey ise zeytin yağı! Stone'un, zeytin yağı kullanımı ile ilgili esprili açıklaması ise şu şekilde: "Banyo rafımda büyük bir şişe zeytinyağı var. Yüzüme sürüyorum ve adeta bir ekmek gibi kokuyor ve bu gerçekten seksi." Böylece Stone kuru cildini yatıştırıp nemlendiriyor.

Miranda Kerr de ipeksi saçlarını zeytinyağına borçlu. Saçlarına geceden zeytinyağı sürerek sabaha kadar bekleten model durulayıp yıkayarak yumuşak ve nem bakımından zenginleşmiş saçlara kavuşuyor.

Oyuncu Julia Roberts ılık suya birkaç damla zeytinyağı damlatıyor ve bu karışımı tırnaklarıyla saçlarına uyguluyor. Ayrıca ayaklarına saf zeytinyağı sürerek bir çift çorap giyip uyuyor. Böylece yumuşacık ve bakımlı bir ayaklara uyanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI