Ana SayfaYaşamFrankie İstanbul açıldı

Frankie İstanbul açıldı

İstanbul`un yemek ve eğlence hayatına Topaz, Niş, Karaf ve Lipsi gibi mekanları kazandıran Kaya Demirer, bu kez İstanbul gece hayatını değişik bir proje ile tanıştırdı: Frankie İstanbul.

Frankie İstanbul`da, kaliteli yemek ve içki servisi, DJ performansları ve  zaman zaman  özel  canlı müzik programları birarada sunuluyor. İlerleyen zamanlarda Sezen Aksu Frankie İstanbul`da sahne ve canlı müzik direktörlüğü yapacak. Aksu: "Uzun zamandır kulağıma hoş gelen, yeteneğine inandığım müzisyenlerin İstanbul’da bir mekânları olsun istiyordum. Performans kulüpleri var ama yemek ile birarada sunulduğu mekânlarda eksiklik vardı bana göre. Kaya ve ekibinin misafirlerini çok iyi ağırladığını hem ailecek görüştüğümüz hem de mekanlarını ziyaret ettiğim için biliyorum. Yakın dostum Kaya Demirer’in mekânından haberdar olunca kafamdaki fikir için doğru yer olduğuna inandım." şeklinde konuştu.

Projenin mimarı Kaya Demirer ise; “Frankie İstanbul, bir Nişantaşı terasının benzersiz İstanbul manzarası eşliğinde, Türk ve enternasyonel mutfakları klasik ve yenilikçi bir anlayışla biraraya getiren bir mönü, seçkin bir kav ve en üst düzeyde hizmet kalitesi sunacak. Şehrin tam kalbindeki konumumuz, keyif ya da iş odaklı öğle yemekleri için ideal. Akşamları ise, farklı bir deneyim sunacağız. Şehri saran akşamı zevkli bir içki ile karşılamayı, sonrasında kaliteli bir akşam yemeğini ve sonrasında geceyi bazen Lounge atmosferinde ama bazen de sahne performanslarıyla tek bir mekanda sürdürmeyi mümkün kılacağız. Konuklar isterlerse yemek sonrası da içki ve dans için mekanı ziyaret edebilirler.” dedi.

Seçkin Türk ve Akdeniz yemeklerinden oluşan mönüsü, çok sayıda yerli ve yabancı şarap çeşidi ile zengin kavı, üst düzey servis ve kaliteli eğlence anlayışıyla Sofa Otel’in çatı katında hizmet vermeyebaşlayan Frankie İstanbul yaz aylarında tamamen açılan terası ile size unutulmaz bir İstanbul manzarası vadediyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI