Ana SayfaModaFred Perry Authentic Koleksiyonu

Fred Perry Authentic Koleksiyonu

Canlı ve kusursuz bir estetik anlayışı ile yaratılan 2011 İlkbahar/Yaz Fred Perry Erkek Koleksiyonu İngiltere’nin güneyindeki Brighton’ın yaşam tarzından etkilenmiş. Koleksiyona hakim olan renkler yazın başlangıcını müjdeleyen deniz mavisi, su yeşili, güneş sarısı ve yazın bitişini simgeleyen günbatımı turuncusu. Koleksiyonun ilham noktası olan deniz, güneş ve kum tüm koleksiyona enerji vermiş.

Gökkuşağını andıran renkler t-shirt ve sortlarda sıkça kullanılırken mayo koleksiyonunda canlı renkler ve surf mayoları da eklenmiş. Ayrıca markanın özü olan tenisten ilham alırken aynı zamanda İngiliz preppiness’ın etkilerini de sürdürmekte. Fred Perry’nin modu artık yeni dalga nostalji olmuş.
Her koleksiyonunda kusursuz bir ingiliz duruşu bulunan Fred Perry pike polo ve Harrington ceket gibi klasik parçalarına da sadık kalarak ilkbahar/yaz koleksiyonuna dahil etmiş. Koleksiyonda göze çarpan renklere gelince… Yeşil, beyaz, kırmızı ana renkler iken saks mavisi, pembe, sarı, su yeşili canlı renkler koleksiyonun ana temasını oluşturuyor. Bordo, lacivert ve bej ise klasik tarzından ödün vermiyor.
İLKBAHAR-YAZ 2011 AUTHENTIC KADIN KOLEKSIYONU
2011 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu; 1980’lerin eklektik bireyselci akımından etkilenmiş. Sezonun renk paletinde uçuk renkler hakim. Özellikle uçuk pembe ve gri kombinasyonu ile koleksiyon romantik bir havaya bürünmüş. Ayrıca kemik rengi ve bordo uyumu da öne çıkan unsurlardan. Lacivert ve bej tonları koleksiyonun geri kalan retro renkleri ile uyum içinde.
Her zaman en kaliteli kumaşları kullanan Fred Perry bu sezon ince dokumalı penye ve şeffaf dökümlü örme grubunu da koleksiyonuna katmış. Dar ve seksi kesimli elbiseler, truvakar kollu t-shirtler ve geniş bir triko koleksiyonu sezonun en hit parçaları. Koleksiyonda uçuk pembeler ana rengi oluştururken gri,bej ve lacivert retro ruhu yansıtmakta.
İLKBAHAR-YAZ 2011 AYAKKABI KOLEKSİYONU
Fred Perry markası yaratıldığından beri modlar, soul boylar, ska severler, yeni Indie’ler ve Suedeheadler tarafından benimsenmiş. Fred Perry yeni ayakkabı koleksiyonunda bu kökene bağlı kalarak etkilerini tüm modellere yansıtmış. Sezondaki anahtar detaylar; pötikare, jarse, desenli kumaş, delikli kumaş ve deri ve çizgiler.
Kadın ayakkabı koleksiyonunda ilginç babet modelleri yer alırken erkek koleksiyonunda ise deri kanvas ve süetin uyumu göze çarpmakta.Temel renklerin neon ve canlı tonlarla süslenmesi koleksiyona renk katmış. Sezona damgasını vuran ekose desenini hem ayakkabı astarında hem de dış detaylarda bulmak mümkün.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI