Ana SayfaDüğünFunda Bostancı ile Düğün Fotoğrafçılığı üzerine

Funda Bostancı ile Düğün Fotoğrafçılığı üzerine

Düğün ve Doğum Fotoğrafçısı Funda Bostancı en güzel gününüzü mercek altına alırken size ömür boyu yanınızda kalacak çok özel fotoğraf albümleri hazırlıyor.

İsteğinize göre doğuma sizinle birlikte girerek veya tüm düğün gününüzü sizinle geçirerek en doğal ve güzel anları yakalıyor. Renkli ve siyah beyaz çekimlerle en özel günlerinizi ölümsüz kılıyor. Şerifali`de fotoğraf stüdyosu bulunan Funda Bostancı ile düğün günü ve doğum fotoğrafları ile ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.


Trendus: Düğün fotoğrafı çekerken özellikle nelere dikkat ediyorsunuz?

Funda Bostancı: Müşterilerimiz bize başvurduklarında öncelikle onlarla bire bir görüşmek için randevu talep ediyoruz ve tanışıyoruz. Birlikte bir çay ya da kahve içelim diyoruz. Bu ön tanışma hem bizim için hem de müşterilerimiz için rahatlamamız açısından çok iyi oluyor. Bu sohbet sırasında müşterilerimizin neler istediğini, nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadıklarını az çok anlayabiliyoruz. Çünkü herkesin de bildiği gibi bu özel gün bazen çok stresli olabiliyor, bazen tam tersine çok rahat  da geçebiliyor önemli olan herkesin kendini  rahat hissetmesi..

Trendus: Düğün fotoğraflarında farklı paketler mümkün oluyor mu? Ne gibi seçeneklerimiz var?
Funda Bostancı: Tabi isteklere göre değişiyor. Stüdyo tarzı çalışmalarımızda var.. Stüdyo çekimleri, dış mekan çekimleri.. hikaye formatında çekimler.. bunların hepsi ayrı bir paket..
Sadece stüdyo çekimi isteyen var, sadece dış mekan çekim isteyen var bunun dışında tüm günün fotoğraflanmasını da isteyenler var.. yani paketler isteklere göre oluşturuluyor.

Trendus: Tüm gün boyunca gelin ve damatla beraber olup siyah beyaz belgesel şeklinde çekimleriniz nasıl oluyor?
Funda Bostancı: Hikaye tarzı çektiğimiz tüm günün fotoğraflanmasında Damat ve gelin için iki ayrı fotoğrafçı olarak çalışıyoruz. Sabahtan itibaren tüm hazırlık aşamaları çekiliyor. Sonra gelin ve damadın karşılaşma anlarından sonra ortak bir çalışma şeklimiz oluyor. Bu tür çekimlerde gelin ve damat odaklı oluyoruz.. genelde hep doğal karelerden oluşuyor.. sürekli gözlerimiz üzerlerinde oluyor.. Aile ve yakın arkadaşlarıyla gün ve gece boyunca en önemli, en güzel ve en doğal karelerden oluşuyor bu mutlu günün hikayesi..


Trendus: Peki doğumda yer almak sizin için nasıl oluyor?

Funda Bostancı: Doğum anlarına tanık olmak eşsiz güzellikte bir duygu. Bu tarif edilemeyecek bir duygu. Ben her doğuma girdiğimde anne adaylarıyla aynı heyecanları yaşıyor ve paylaşıyorum. Ve bu anları benimle paylaştıkları için de her seferinde çok mutlu oluyorum…

Trendus: Şu anda evlilik veya doğuma hazırlananlara fotoğraf konusunda neler önerirsiniz?
Funda Bostancı: Evlilik ve doğum… İkisi de hayatlarınızı değiştirecek yeni bir oluşumun başlangıcı..
Bunun için tercihler çok iyi yapılmalı. Kaçırılan ve yakalanan her an çok değerli çünkü..

 Funda Bostancı`ya  0216 364 65 01 ve 0532 702 48 00 numaralı telefonlardan da ulaşabilirsiniz.

Funda Bostancı imzalı düğün fotoğraflarından örnekleri görmek için hemen fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI