Ana SayfaModaGalata Moda 2012`de neler oluyor?

Galata Moda 2012`de neler oluyor?

Bu sene 14- 17 Haziran tarihleri arasında Maçka Sanatçılar Parkı`nda konumlanan Galata Moda 2012`yi bugün ziyaret ettik. İkinci gününde olan Galata Moda`nın düzeni ve ziyaretçilerinin rahatına önem veren organizasyonu ilk olarak dikkatimizi çeken şey oldu.Yer açısından Nişantaşı ve Beşiktaş`a bir hayli yakın olan Maçka Sanatçılar Parkı`nın hemen yanında arabasıyla gelen ziyaretçiler için de bir otopark bulunuyor. Güneşin bir hayli boğduğu şu günlerde kurulan çadırların ağaçların altına denk getirilmesi de sıcaktan bunalmayı önlüyor. Tek bir alanda toplanan ve yan yana dizilen çadırların içinde tasarımları incelerken rahatlıkla da alışveriş yapabiliyorsunuz. Yine müşterilerin rahatını düşünerek her bir çadırın içine kurulan soyunma kabinleri de ürünleri alırken emin olmanızı sağlıyor. Beğendiğiniz bir tasarımı hemen orada deneyerek hızlıca satın alabiliyorsunuz. Fakat bazı tasarımcılarda kredi kartı opsiyonu yok bu sebeple alışverişe giderken hazırlıklı olmanızı öneririz. Daha sonra Galata Moda`yı gezerken yanınızda nakit olmadığı için o beğendiğiniz ürünü almak için banka aramak zorunda kalmayın.

37 Türk tasarımcının yer aldığı Galata Moda`da gezerken dinlenmeniz için Sanatçılar Parkı`nın tam ortasında bulunan bar da kurtarıcı nitelikte. Alışveriş yaptıktan sonra oturup soluklanırken birbirinden güzel ve taze meyvelerden yapılan frozen`ları ise şiddetle tavsiye ediyoruz. Tüm günü Galata Moda`da geçirenler için de çimlere atılan minderler alışveriş arasında soluk almak isteyenlerin yardımına koşuyor. Şişli Belediyesi`nin desteğiyle gerçekleşen festivalin organizasyonundan tasarımcıların da müşteriler kadar memnun olduğu gözüküyordu.

Gelelim tasarımcılara ve standlarına… Yan kapıdan girenler ilk olarak sol taraflarında kalan Mehtap Elaidi`nin rengarenk koleksiyonu ile yola başlıyorlar. Ardından da aynı bölgede yer alan Özgür Masur, Gamze Saraçoğlu ve Simay Bülbül standları koleksiyonları ile sizi adeta içeri çekiyor. Bakmadan geçemiyorsunuz. İFW`den tanıdığımız ve sevdiğimiz tasarımcılardan sonra ise ilk kez karşılaştığımız tasarımcılar arasından da göze çarpanlar oldu. 2 by Sezgi Bezli`nin ayakkabılarına bayılırken Bihter Aida Pekin`in yeni takı koleksiyonunu pek sevdik.
Gözümüz Elif Cığızoğlu`nun pastellerine takılırken, Özlem Süer`in neon pembe tütüsünü de çok beğendik. Tüm standlarda çok beğendiğimiz parçalar oldu ama Galata Moda 2012`deki favori parçalamızı da söylemeden geçemeyeceğiz…

Niyazi Erdoğan`ın erkekler için hazırladı oxford`lar bir yana kadınlar için tasarladığı dolmuş sözlerinden oluşan t-shirt koleksiyonuna aşık olduk! Bu koleksiyondan bir parça mutlaka edinilmeli diyor ve sizi Galata Moda`nın tüm detayları için fotogaleriye alıyoruz. Tüm bu bahsettiğimiz tasarımları fotogaleriden inceleyebilir, yarın Galata Moda`yı ziyaret etmeden önce festival ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz.

Unutmayın, Galata Moda 2012 14-17 Haziran tarihleri arasında 10:00 ile 21:00 arası Maçka Sanatçılar Parkı`nda sizleri bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI