İçeriğe geç
Moda

Gamze Saraçoğlu 10. Yıl Haute Couture Defilesi

Gamze Saraçoğlu 10. yılını dün gece Raffless Otel`de düzenlediği Filli Boya sponsorluğundaki Haute Coutere defile ile kutladı.

1 dk okuma
Gamze Saraçoğlu 10. Yıl Haute Couture Defilesi

Dün gece ilk Haute Couture koleksiyonunu sergileyen Gamze Saraçoğlu, 10. yılının şerefine tasarladığı koleksiyonunda Filli Boya renk koleksiyonundan ilham aldı.

Moda ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de katıldığı Raffless Otel`de gerçekleştirilen defilede Eda Taşpınar, Ahu Yağtu, Özgür Masur, Hatice Aslan, Bennu Gerede, Elif Gönlüm gibi isimler de yer aldı. 

Raffless Istanbul`un balo salonunda gerçekleştirilen defilede toplam 27 haute couture parça, 27 manken tarafından sergilendi. 400 metre kumaş kullanılan defilede Fransız danteller, ipek şifon kumaşlar ve organzalar da Swarovski işlemelerle eşlik ediyor.

Öner Evez`in kareografisini yaptığı defilenin stylingini Mert Aslan, makyaj uygulamalarını ise MAC ekibi yaptı. 

Gece daha sonra after party ile devam etti.

Bu yazıyı paylaşın
Sıradaki haber
Moda

Marni Pre Fall 2015 Koleksiyonu

İtalyan markası Marni 2015 Prefall Koleksiyon`u için yine çok eğlenceli tasarımlar hazırlamış. Renkli koleksiyonu incelemek için tıklayın.

İlginizi çekebilir