Ana SayfaModaGAP Be Bright Koleksiyonu

GAP Be Bright Koleksiyonu

Yazın gelişini rengarenk bir koleksiyonla ve heyecan dolu bir yarışmayla karşılamak ister misiniz? Gap, Be Bright koleksiyonu ile gökyüzü mavisini, ateş kırmızısını, sarıyı, turuncuyu eğlenceli desenlerle birleştiriyor.

Üstelik modayı bir bütün halinde düşünün marka, t- shirtlerinizi tamamlayacak desenli bandanalar, uzun çantalar ve boncuklu babetleri de yeni koleksiyonuyla beraber bizlere sunuyor.

1950`yerden günümüze gelen çiçek motifleri ise Be Bright koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Boyfriend dinem şortları kadınsı bir şıklığa sokan Gap, limon sarısı, yaprak yeşili ve deniz mavisi gibi iddialı renklerle takipçilerini tavlıyor.

Gap, bu sezon sevenlerini de modaya dahil ediyor. Markanın üreticileri anılarınızda sizinle berabr olmak istiyor ve ortaya 7 hafta boyunca sürecek " Be Your Own T" yarışmasını başlatıyor. Kendini özgürce ifade etmek isteyenler biraraya geliyor ve tshirtlerle beraber kendilerini anlatan tasarımlar ortaya çıkartıyorlar.

Gap Türkiye facebook sayfasından  yapılan yarışma sonunda, jürinin seçeceği ilk 3 tasarım t- shirtlerin üzerine basılacak ve Gap mağazalarında AÇEV yararına satışa sunulacak. Kazananları ise ayrıca hediye çekleri ve sürpriz hediyeler bekliyor.

Jüri üyeliğini EMEA Marka Müdürü Gabriella Neumann, tasarımcı Zeynep Tosun ve moda editörü Hafize Çeliktürk`ün yapacağı yarışmanın sonucu 18 Haziran 2012 tarihinde belli olacak.

Gap`in 2012 yazı için çıkardığı Be Bright Koleksiyonu`nu yakından görmek istiyorsanız fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI