Ana SayfaModaGap Black Magic koleksiyonu

Gap Black Magic koleksiyonu

Gap 2010 Sonbahar – Kış koleksiyonunda sadeliği ön plana alarak, modern ve klasiği harmanladığı yeni Black Magic pantolon koleksiyonu, gardrobunuzda vazgeçilmezler arasında yerini alacak.

Premium Pantolon Koleksiyonu Black Magic

Premium Pantolon Koleksiyonu Black Magic; moda takipçilerinin bu sezon yeni gözdesi olacağa benziyor. Yeni koleksiyonu ile rahat ve gündelik tarzına, sofistike bir görünüm ekleyen Gap’in, en kaliteli kumaşlardan ürettiği zarif kesimli pantolonları ile, elegan ve şık bir stil yansıtacaksınız. Özel kesimleri sayesinde her vücut tipine rahatlıkla uyum sağlayan bu pantolonlar, nerede olursanız olun dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak. Farklı stillere hitap eden 6 modeli gece gündüz rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Black Magic’in kadınlara yönelik modellerindeki sihirli dokunuşlar, her türlü topuk yüksekliğinde mükemmel bir siluet sağlıyor. Feminen ipek bluzlarla tamamlayabileyeceğiniz modelleri, sade bir t-shirt ya da spor bir gömlekle de rahatlıkla kombinleyerek, çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ayrıca bu yeni koleksiyonu için özel bir web sitesi tasarlayan Gap, ziyaretçilerine %25 indirim avantajı sağlıyor. www.gapblackmagic.com adresine giren ve eğlenceli testi çözen herkes, % 25 indirim kuponunun sahibi olabiliyor.

GAP Black Magic koleksiyonuna bakmak için fotogaleriye tıklayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI