Ana SayfaYaşamGeleceğe Dönüş Fırsata Dönüştü

Geleceğe Dönüş Fırsata Dönüştü

Bundan tam 30 yıl önce, 1985 yılında vizyona giren ve dönemin en popüler bilim kurgu filmi olan Geleceğe Dönüş`te, Michael J. Fox`ın canlandırdığı Marty McFly, geleceğe yolculuk yapıyordu. Serinin ikinci filminde  arabası ile zaman yolculuğuna çıkan Marty, 21 Ekim 2015’e gidiyor, muazzam teknolojik aletlerin yer aldığı bir dünya gözler önüne seriliyordu.
Bugün, tam da filmde geçen o tarih, sosyal medyada “Geleceğe Dönüş Günü” olarak kutlanıyor. 30 yıl önce öngörülen teknolojinin bugün maalesef gerçek olamadığının esprili tweetlerle dile getirildiği Twitter’da, kuşkusuz trending topic de #backtothefuture hashtagi oldu. Fırsatı kaçırmayan markalar da aynı hashtag’i kullanarak birbirinden esprili tweet’lerle seslerini duyurdu. Hatta bu esprili tweet`ler kervanına Kadıköy Belediyesi de yaratıcı tweet’i ile dahil oldu. O tweet 4 bin 200 kez retweet edildi.
Türkiye’de de pek çok firmanın fırsata çevirdiği bu ilginç günde paylaşılan yaratıcı pazarlama tweet’lerinden birkaçını sizler için derledik.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI