Ana SayfaYaşamGeleneksel Düşünme Şeklini Sorgulayan ‘Beyond Kapadokya’ Başlıyor

Geleneksel Düşünme Şeklini Sorgulayan ‘Beyond Kapadokya’ Başlıyor

İçindeki macera, seyahat, eğlence ve öğrenmeye olan iştahı, eşitlik ve sürdürülebilirlik gibi amaçlarla besleyen kişilerin oluşturduğu ve geleneksel düşünme şeklini sorgulayan bir topluluk olan Beyond, katılımcılarına sadece kendilerini değil dünyayı da daha derinden algılamalarını sağlayan ve yalnızca görsel değil aynı zamanda içsel dünyalarına da hitap eden çok seçkili bir dünya vadediyor.


İlk etkinlik yeri olarak Kapadokya’nın seçildiği Beyond, düzenlendikleri bölgeler bakımından da hem eşsiz doğal güzellikleri hem de kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan büyüleyici ve keşfedilmeye açık lokasyonlar olarak fark yaratmayı amaçlıyor. Kapadokya’nın Beyond etkinliklerinin ilk lokasyonu olarak seçilmesinde de bölgenin müthiş büyüleyici doğası, UNESCO tarafından da onaylanmış olan kültürel mirası ve tarihinin etkisi büyük.
 
Festivalin yaratıcı ortaklarından Anya Layfield, Kapadokya’nın ilk etkinlik yeri olarak seçilmesini şöyle anlatıyor; ‘’Beyond için hedefimiz, bu büyülü etkinlikleri dünyanın dört bir yanında, insanların bilmedikleri veya üzerlerine dikkat çekilmedikçe gitmeyecekleri muazzam doğal güzelliklere sahip yerlerde gerçekleştirmek. Kapadokya’da bunlardan biri, bazen kendinizi aya inmiş gibi hissederken bazen de vahşi batının kalbinde gibisiniz. Aynı zamanda tarihsel olarak da bildiğimiz kadarıyla burası bir simya yeri ve atmosfer olarak da birçok duyguyu barındırıyor. Dolayısıyla bizi yaratmaya çalıştığımız hissiyatla tam olarak örtüşüyor.’’
 
 
Beyond’dan Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi’ne Destek
 
Beyond’un bir diğer özelliği ise yönetiminin kadınlardan oluşması olup, iz bıraktığı tüm coğrafyalarda kadın gruplarını desteklemesidir. Etkinliklerin gerçekleştiği bölgelerde olumlu bir ekonomik etki bırakmak isteyen Beyond, Göreme ve Nevşehir Belediyesi aracılığıyla, değerleriyle uyumlu olduğunu düşündüğü, kuruluş amacı bölge kadınlarının üretime katılmalarını sağlarken bununla birlikte sosyal refah seviyesinin de güçlenmesine katkıda bulunmak olan Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi ile iş birliği yaparak onları atölye ortaklarından biri olarak festivale dahil ediyor.
 
Üç Gün Boyunca tüm Duyuları Canlandıracak olan Festivalin Doruk Noktası Gizli Vadi Olacak
Bir müzik festivalinin çok ötesinde 3 gün süren çok seçkili bir algı deneyimi sunan Beyond’un programında hikayesi olan konserler, konsept partiler, katılımcıları bir araya getiren yemekler, iyi yaşam bilincine dair aktiviteler, TEDx ve Mind Valley konuşmacılarından ilham veren hikayeler, yaratıcılığı tetikleyen atölyeler, Avrupa’nın ve Türkiye’nin önde gelen DJ’lerinden elektronik müzik performansları, dünyanın dört bir yanından gelen özenle seçilmiş katılımcıları ile buluşuyor.
 
Cumartesi gecesi tüm konukların gizli bir vadiye götürüleceği ve herkesin kostümle katılması gereken partinin konsepti ‘’Kapadokya’nın Kayıp Krallığı’’… Katılımcıları, efsanevi yaratıklar tarafından anlatılan bir hikayeyi takip edecekler ve sanat enstalasyonları ile çevrili bir atmosferde güneş doğana dek müziğin ve büyüleyici ortamın tadını çıkartma şansı bulacaklar.
 
Programın tamamına ulaşmak ve bilet satın almak için
https://www.whatisthebeyond.com/
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI