Ana SayfaDüğünGelin maniküründe en son trendler

Gelin maniküründe en son trendler

Gelin ojelerinde bu sene iki farklı akım var. Sade ve klasik bir tercih yapmak isteyenleri beyaz ve nude tonlarından oluşan geniş bir skala var. Daha çılgın bir tercih yapmak isteyenler ise rengarenk tercihler yapmakta özgürler; pembeler, maviler, morlar sizi bekliyor.

Ancak manikür  tercihinde dikkat etmeniz gereken noktaları sıralayalım. Öncelikli olarak gelinlik tercihinde nasıl bir tarz seçtiyseniz, manikürleriniz de bu tercihle uyumlu olmalı. Örneğin etekleri kabarık prenses stili bir gelinlik tercih ettiyseniz, düz beyaz, french, uçuk pembe doğru tercihler olacaktır. Söz konusu olan bir kır düğünü ve sizde uçuşan, elbise formunda bir gelinlik tercih ettiniz o halde, baharın canlı renklerinden bir tonda oje size çok yakışacak.

Her halükarda en önemli noktanın kendiniz olmaktan uzaklaşmamak olduğunu unutmayın. Bu sizin gününüz ve ışıldamalısınız. Gelin buketinizi tutacak ve nikah defterine ömür boyu sürmesini dilediğiniz imzayı atacak olan elleriniz için en son moda gelin manikürlerinden oluşan bir dosya hazırladık, incelemek için buyurun fotogaleriye…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI