Ana SayfaGüzellikGenç bir yüz için Vshape

Genç bir yüz için Vshape

Yapılan araştırmalar 30’lu yaşlardan sonra cildin kendini yenileme sürecinin yavaşladığını gösteriyor. Genetik mirasınızla da bağlantılı olarak 30’lu yaşların başlarında veya sonlarına doğru yaşlanma etkilerini cildinizde görmeye başlayacaksınız. Cildinizin her zaman olduğundan daha kuru olur, ince çizgiler belirmeye başlar. Ancak yaşlı görünmenize yol açan sadece inci çizgiler değil, aynı zamanda yüz ovalinin net hatlarını kaybetmesi ve yüz şeklinin değişmesidir. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mustafa Karataş bu durumu eski ve yeni fotoğraflarınızı yan yana koyarak fark edebileceğinizi belirtiyor.

Vshape nedir ve bu uygulamaya neden ihtiyacımız var?
Karataş “Genç bir yüz ‘V’ şeklindedir. Gençliğin en önemli göstergelerinden biri belirgin, simetrik hatlar ve ‘V’ şeklinde bir yüzdür. Yaşla birlikte  “V” formu, şekil değişerek “O” “U” formuna dönüşür. Genleriniz ne kadar iyi olsa da, kendinize ve cildinize ne kadar iyi baksanız da yüzdeki bu değişimi önlemek pek mümkün değil” diyor. Bu noktada, yerçekiminin yarattığı etkiyi telafi etmek, yüze sıkılığını ve “V” şeklini vermek için Ultrason ve Radyofrekans birlikteliği olan “VShape” teknolojisi devreye giriyor.
Yüzün her bölgesinde etkili olan Vshape teknolojisi sadece“V” formunu yeniden yaratmakta değil, gıdı ve boyundaki sarmalar, yanak bölgesindeki hacim kaybı, derin kırışıklıklarda da etkili.
Mustafa Karataş, Vshape’in son günlerde Amerika’da en çok tercih edilen sistemlerden biri olduğunu ve cerrahisiz yüz gençleştirme düzenekleri arasında en iyi seçeneklerden olduğunu belirtiyor. Karataş “Vshape teknolojisi ile cildin derin tabakalarındaki kolajen lifleri ısıtılarak cildin dış yüzeyinin gözle görülür şekilde gerginleşmesi sağlanıyor ve alt tabakalardaki destek dokulardaki sarkıklıklar toparlanır. Etkili sonuçlar için 20 dakika süren 4 seanslık bir kür öneriliyor” diyor.

Nasıl etki gösteriyor?
VShape, çok iri yapılı olan yağ hücrelerini, ultrason dalgaları sarsarak parçalıyor. Çok küçük yapılı olan kan, damar, sinir ve kemik hücreleri sarsıntıya rahatlıkla direniyor ve zarar görmüyor. İstenmeyen etkilerden böylece kaçınabiliyor. VShape ısıtıcı kavitasyonel dalgalarla çalışmadığından yüz bölgesinde güvenle uygulanabiliyor ve yan etki göstermiyor. Bu nedenle ilk seansta çok etkili bir sonuç görülüyor, çoğu kişiyi iki seans mutlu ediyor.

Kaç seans gerekiyor?
20 dakika kadar süren seanslar 2 hafta ara ile uygulanıyor. İlk seansta çok ciddi sonuçlar alınıyor, büyük çoğunluk için en fazla 4 seans tatmin edici sonuç sağlıyor. Bu sonuçlar kalıcı olduğundan takip eden yıllarda sadece bir seans yaptırmak alınan sonucu korumada çok etkili oluyor. Seanslar masaj rahatlığında ve sıfır acı hissi ile yapılıyor.

Yüz germe ameliyatına alternatif olabilir mi?
Ameliyat çok farklı bir uygulamadır, hiçbir noninvaziv yani ameliyatsız yöntem cerrahi müdahaleler ile karşılaştırılmamalıdır. Cerrahiye de uygun hastalara ameliyat ile olağanüstü sonuçlar alınabilmektedir özellikle ülkemizde ulaşılan cerrahi yöntemlerdeki başarı tartışılmazdır ama daha genç görünmek için ameliyat olmayı düşünmeyen yada daha ileri yaşlara ötelemeyi isteyen hastalar için VShape hem gerçekçi hem de keyifli bir yöntemdir, VShape’in en büyük çekiciliği, kesici-delici bir yöntem olmamasıdır.

Yağlar eriyince cilt gevşer mi?
VShape ultrason ile birlikte radyofrekansı kombine uyguluyor. Unipolarradyofrekans dalgaları, cildi emniyetle ısıtarak bağ dokusunun çekmesini sağlıyor. Böylece ciltte de sıkılaşma sağlanıyor sistemde kullanılan ultrasound ve radyofrekans özel patentli teknoloji ürünüdür.

Uygulamadan önce ve sonra nasıl bir farklılık olduğunu incelemek için fotogaleriye tıklayın.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI