Ana SayfaGüzellikGençliğin yeni sesi Loud

Gençliğin yeni sesi Loud

25 yıldan beri, Tommy Hilfiger özel yeteneği ile gençlerin dikkatini üzerine çekiyor ve onları şaşırtmaya devam ediyor. Ve bugün yepyeni bir kitle üzerinde LOUD’un etkisi hakim. Müzik kıtaları aşarak, her kültüre hitap ederek, gençleri ortak bir dilde buluşturuyor. Gençler medya ve teknoloji ile iletişim kurmayı seviyorlar ve dünyayı farklı yollarla keşfediyorlar. LOUD gençler tarafından tasarlanan ve gençlerin sesi olup onları yansıtan bir parfüm.

LOUD’UN TASARIM SÜRECİ
Kendi alanlarında uzman 5 yaratıcı isim; Hours Agency’nin kurucu ortağı, iki genç ve başarılı parfüm yapımcısı, yetenekli ambalaj tasarımcısı, fotoğrafçı ve film yapımcısı güçlerini LOUD için birleştirdi. Tüm yıl boyunca, projenin her detayına odaklandılar. Reklam kampanyasının sesinden, çok ses getiren şişe tasarımına kadar yaptıkları işe ruhlarını kattılar. Ve tüm bu çabaların sonucunda LOUD ortaya çıktı.
Dikkat çekici, cesur, canlı ve orjinal bir parfüm LOUD.
LOUD FOR HER
Rock & roll gülü ve adrenalin kokan, cesur ve etkili bir aşk şarkısı LOUD. Çiçeğin enerjisini üzerinizde hissedeceksiniz. Liçi meyvesi gibi hassas, paçulinin etkisiyle yoğunlaşan seksi bir çiçek.
Parfümün kalbindeki yumuşak his, liçi meyvesi ve gülün uyumuyla başınızı döndürüyor. Ardından gelen paçuli sizi etkiliyor.  Gecenin sessizliğini bozan duygulu bir aşk şarkısı kadar derin bu parfüm, akustik bir soloya benzeyen tazeliği ile sizi tam kalbinizden vuruyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI