Ana SayfaModaGeorge Hogg El İşçiliği İle Geçmişten Bugüne İkonik Yolculuk

George Hogg El İşçiliği İle Geçmişten Bugüne İkonik Yolculuk

Okul yıllarından iş hayatına, sokak stilinden toplantı şıklığına her anınızda yanınızda olan George Hogg’un kutusunu açana kadar, geçtiği üretim sürecine eşlik etmek, ikonik modellere olan tutkunuzu güçlendirecek.
 
Usta Ellerden Raflara
 
Yaklaşık 50 saatlik çalışmanın sonucu ile koleksiyonda yerlerini alan George Hogg modellerinin en büyük özelliği, kaliteli el işçiliği ile ortaya çıkmış olması. El boyaması ayakkabılar; kalıptan şablona, kesimden dikime, işinin ehli 18 farklı ustadan ve 235 ayrı süreçten geçiyor. El yapımı lüks olarak görülürken, her sezon vazgeçilmez klasiklerden olan George Hogg tasarımları için standart bir süreç niteliğinde.

Yüksek işçiliği ile her sezona heyecanla hazırlanan George Hogg’un İlkbahar/Yaz tasarımları da dikkatleri üzerine çekiyor.


 
Zamansız ve Feminen Tavır
 
Ten renginden toprak tonlarına, piton efektli dokulardan farklı formlardaki ayakkabılara, George Hogg İlkbahar/Yaz kadın koleksiyonu; zamansız tasarımlarını sezon trendleri ile buluşturuyor.
 
Sezonun hit dokusu olan yılan derisi baskıları, özellikle stiletto’larda öne çıkıyor. Güçlü ve feminen bir silüet oluşturan tasarımlar, zamansız şıklığı modern detaylar ile güncellemeyi sevenler için vazgeçilmez bir alternatif. Piton efektli ve bant detaylı sandaletler ise her görünümüne adapte olmaya hazır.

Sezona hakimiyet kuran farklı formlardaki terlikler, George Hogg’un deri örgü dokusu ile buluşarak sıcak yaz stilinin en önemli parçaları olurken; metalik aksesuarlı makosenler, stilinde farklılık yaratmak isteyenleri bekliyor.
 
 
Centilmenlerin İlk Tercihi
 

George Hogg İlkbahar/Yaz koleksiyonunda, ikonikleşen süet ve deri modellere, modern ve “casual” görünümü destekleyen sneaker’lar eşlik ediyor. George Hogg erkeğinin vazgeçilmezi loafer’lar püskül detayları ile öne çıkarken; ikonik Brogue ayakkabılarının yeni sezon yorumu, stil sahibi erkeklerin yakın markajına giriyor. Siyah ve natürel tonların eşlik ettiği sneaker’lar ise ayakkabı seçiminde konforu önde tutan erkeklerin ilk tercihi oluyor. Sezonun en trend tasarımı süet tekne ayakkabılar ise, renk alternatifleri ile yaz heyecanını şehre taşırken en çok giymek isteyeceğiniz modellerden.
 
El işçiliği ile geçmişten bugüne ikonik tasarımlar sunmaya devam eden George Hogg’un İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonunu şimdi Divarese.com.tr’de keşfedin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI