Ana SayfaModaGerçek markalar korsan fiyat günleri

Gerçek markalar korsan fiyat günleri




25 Aralık 2009 – 25 Şubat 2010 tarihleri arasında İSTANBUL OUTLET PARK’ta “GERÇEK MARKALAR KORSAN FİYAT GÜNLERİ” başlıyor. Ünlü markaların orjinal ürünleri ile tüketici korsanlarını bir araya getiren organizasyona farklı alanlarda ki birçok marka destek verirken proje Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyor.  Korsan ürünlerle savaşa farklı bir açıdan yaklaşan proje tüketiciye ünlü markaların orijinal ürünlerini korsan fiyatlarla sunuyor. TRİXİ MEDİA GROUP  ve ISTANBUL OUTLET PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ’nın öncülüğünde gerçekleşecek proje kapsamında birçok ünlü markanın ürünlerinin korsan fiyatlarla satılmasının yanı sıra sanat korsanları ve ulaşım korsanlarıyla da mücadele etmek için organizasyonlar düzenleniyor.

                Organizasyonun genel konsepti içerisinde görevliler korsan kıyafetleri ile çalışıyor. Alışveriş Merkezi içinde “ÇIĞIRTKAN KORSANLAR”  tarafından markaların özel ve promosyon ürünleri,  yapılacak “Hazine Avı” yarışmaları ile korsan tüketici ile buluşturuluyor. Proje,  korsan ürünleri tercih eden tüketici kitlesini alışkanlıklarından vazgeçirerek “Korsan”la mücadele etmeyi hedefliyor.

                Yine organizasyon kapsamında konuyla ilgili sivil toplum örgütleri ile birlikte ünlü sanatçıların katılımıyla “KORSAN CD’YE HAYIR KORSAN İNDİRİMLERE EVET” ,Ünlü yazarların katılımıyla “KORSAN KİTABA HAYIR KORSAN İNDİRİME EVET” kampanyası planlanıyor. Etkinliklerde sivil toplum kuruluşlarına da destek verilmesi amaçlanıyor.  Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ,Lösemili Çocuklar Vakfı gibi sosyal içerikli derneklerin yararına da  markaların özel ürünleri ünlü sanatçı ve yazarların katılımıyla yapılacak olan açık artırmalarla satılarak sivil toplum kuruluşlarına gelir sağlanacak.

İki aylık süreçte belirlenen gün ve saatlerde ücretsiz araçlar tüketici korsanlarını taşıyacak. Bunun yanında organizasyon süresince Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek etkinlik çerçevesinde “KORSAN TAKSİYE HAYIR KORSAN İNDİRİMLERE EVET”  kampanyası afışleri Taksilerle tüm Istanbul`u dolaşacak.

Organizasyon süresince İSTANBUL OUTLET PARK AVM önünde gerçek ölçülerinde bir korsan gemisi sergilenecek. Ünlü mimar Murat SIVACI tarafından tasarlanan Korsan gemisi, organizasyonun en ilginç detaylarından sadece bir tanesi.

“GERÇEK MARKALAR KORSAN FİYAT GÜNLERİ” organizasyonunda yer alan markalardan bazıları; CALVIN KLEIN, MENDOS,SABRA TEKSTIL, T-BOX, ,CONVERSE, ASSORTIE, MISS POEM, BEYMEN BUSINESS, FAHRI KUZ OPTIK, ELLE AYAKKABI, YESIL KUNDURA, SARAR, EFOR, ATASAY, ARTISTIC,COLLEZİONE, LOTTO,AZİZ BEBE VEKEM, KİNETİX…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI