Ana SayfaYaşamGezlong ile çok özel tatil fırsatları

Gezlong ile çok özel tatil fırsatları

Türkiye`nin üyelere özel, ilk lüks online seyahat kulübü Gezlong, tatil planlamanın kolay ve hızlı olması gerektiğini düşünerek lüksü üyelerinin ayağına getiriyor. Gezlong, davet sistemiyle çalışıyor. Ancak açılış şerefine 15 gün boyunca girip üye olmanız mümkün.

Gezlong ekibi tarafından onaylanan Türkiye ve dünyanın en iyi otellerinde özel teklifler ile konaklama imkanı sunan seyahat kulübünde fırsatları yakalamak için kısa bir süreniz (genellikle 5-7 gün) oluyor. Diğer bir değişle önce giren fırsatı yakalıyor ve teklif verilen otelde takvimde görünen uygun tarihler arasından odasını kolayca rezerve edebiliyor. Ayrıca fırsat siteleri arasına iddialı bir giriş yapacak olan Gezlong, ilk üyelerine de hoş bir süpriz hazırlamış. 15 Mayıs`a kadar üye olanlar arasından yapılacak çekilişle belirlenecek beş çifte Bodrum Maça Kızı`nda hafta sonu tatili hediye edilecek.

15 Mayıs`a kadar üye olmak avantajlı olduğu kadar çok da kolay. www.gezlong.com`a girdikten sonra üyelik bilgilerinizi doldurarak siteye üye olabileceğiniz gibi Bodrum Maça Kızı için de çekilişe katılmaya hak kazanacaksınız. Daha sonrasında arkadaşlarınızı da Gezlong`a davet ederek ödülü kazanma şansınızı arttırabilirsiniz. Üye olmak için acele etmenizde fayda var çünkü 15 Mayıs`tan sonra fırsatlara ulaşmak için davetiye sistemine dönülecek, yani üye olan birinin daveti olmadan bu özel fırsatlara ulaşamayacaksınız.

Türkiye`nin ilk online lüks seyahat kulübü www.gezlong.com `a siz de hemen üye olun ve en avantajlı fırsatlarla konaklamanın yanı sıra Bodrum Türkbükü Maça Kızı`nda keyifli bir tatil kazanma fırsatını kaçırmayın.

Gezlong`un hiçbir kampanyasını kaçırmamak için Facebook`tan beğenmeyi de unutmayın. Tıklayın beğenin!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI